FOLLOW US: facebook twitter

Θύελλα Πατρών-ΠΑΟ Βάρδας 0-0: Ξεκίνημα με βαθμό στην Πάτρα

Ημερομηνία: 12-10-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο ΠΑΟ Βάρδας πήρε ένα βαθμό στην Πάτρα κόντρα στη δυνατή Θύελλα, στο εναρκτήριο παιχνίδι της σεζόν για τον 9ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Η ηλειακή ομάδα θα μπορούσε και τη νίκη, αν πετύχαινε κάποιο γκολ στο α΄ μέρος, όπου υπερείχε, χωρίς όμως να είναι ιδιαίτερα απειλητική. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 65΄ ο Σαμπανέι από αριστερά γύρισε στον Νικολόπουλο μέσα στην περιοχή, αλλά αυτός δεν πρόλαβε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 85΄ οι Πατρινοί είχαν ένα απευθείας φάουλ του Αδαμόπουλου που απέκρουσε ο Βορύλλας και στο 90΄ ο ΠΑΟΒ θα μπορούσε να κλέψει το τρίποντο με κεφαλιά του Μικελάτου που πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Θύελλα: Σιδέρης, Ν. Κωνσταντινίδης, Αδαμόπουλος, Τσίγκληρας, Κατριβέσης, Αγουρίδης, Παναγόπουλος, Πανίτσας, Ντίνος, Αποστολόπουλος (14’ Κ. Κωνσταντινίδης – 68’ Σκόνδρας), Αγγελής.

ΠΑΟΒ: Βορύλλας, Λιόσης, Χριστόπουλος, Νικολόπουλος (70’ Βαζ), Νικολακόπουλος, Παπαγεωργίου (30’ Παναγάκης – 70’ Τσιρίκος), Θεοδωρόπουλος (60΄ Μακρής), Ντόμας, Μικελάτος, Σαμπανέι, Πολίτης.

 

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα

Ζάκυνθος-Διαγόρας Βραχνεΐκων  2-2

Εθνικός Σκουλικάδου-Πάμισος  2-1

Παλληξουριακός-Τσιλιβή 3-1

Παναιγιάλειος-Διαβολίτσι  2-1

Ρεπό: Ναυπακτιακός

 

Επόμενη αγωνιστική

Ναυπακτιακός-Παναιγιάλειος

Διαβολίτσι-Ζάκυνθος

Διαγόρας Βρ.-Αίας

ΠΑΟ Βάρδας-Παλληξουριακός

Αχαϊκή-Εθνικός Σκ.

Τσιλιβή-Πάμισος

Ρεπό: Θύελλα


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος