FOLLOW US: facebook twitter

Θύελλα-Νίκη Τραγανού 1-3: Με μπροστάρη τον Φώτη Καλογερόπουλο

Ημερομηνία: 12-10-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Ο Φ. Καλογερόπουλος μόλις έχει κάνει το 0-1 και δέχεται τα εύσημα από τους συμπαίκτες του.

 

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός πέτυχε δύο γκολ κι έφτασε τα 7 στην Α1 DEDALOS SECURITY

Του Κώστα Πλιάγκου

 

 

Η Νίκη Τραγανού, με μπροστάρη ξανά τον εξαιρετικό Φώτη Καλογερόπουλο που πέτυχε άλλα δύο γκολ, πέρασε και από το Ενωσιακό της Σπιάντζας με σκορ 1-3 κι έκανε το 4 στα 4 στο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας, σε αντίθεση με τη Θύελλα που διατηρήθηκε στον ένα βαθμό. Η ομάδα του Αλέξη Γαλάνη έχει ποιότητα σε όλες στις γραμμές κι  έπαιξε καλό ποδόσφαιρο κόντρα στη Θύελλα του Γιάννη Γκότση, η οποία παρατάχθηκε με πολλές απουσίες (Τσάμπρας, Μπακόπουλος, Πετρόπουλος, Λειβαδίτης, Γρηγορόπουλος, Κοζοκάρου) και στο 15΄ έχασε και τον Ντίνο Κύτταρη με τραυματισμό.

Η Νίκη επέβαλε το ρυθμό της από την αρχή και άρχισε να απειλεί. Στο 10΄ ο Δημήτρης Κολοτούρος έβγαλε μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, όπου πετάχτηκε ο Φώτης Καλογερόπουλος και πλάσαρε στην κίνηση λίγο άουτ. Πέντε λεπτά μετά έγινε το 0-1. Ο Χαράλαμπος Κολοτούρος εκτέλεσε φάουλ από δεξιά και ο Φώτης Καλογερόπουλος με κεφαλιά πέτυχε άλλο ένα γκολ στο πρωτάθλημα.

Η Θύελλα στο 20΄ είχε ένα σουτ άουτ του Τριανταφύλλη, από το ύψος της μεγάλης περιοχής και στο 30΄ ο Χ. Κολοτούρος επιχείρησε σέντρα-σουτ από αριστερά, η μπάλα προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι, ο Δ. Κολοτούρος πήρε το ριμπάουντ αλλά σούταρε πάνω από τα δοκάρια.

Στο 36΄ η Θύελλα κέρδισε πέναλτι. Ο Καββαθάς σούταρε έξω από την περιοχή, ο Ψυχογιός έπεσε και απέκρουσε, η μπάλα έφτασε στον Παργινό που πήγε να ντριμπλάρει τον Ψυχογιό και κέρδισε πέναλτι. Το εκτέλεσε όμως αδύναμα ο Τριανταφύλλης και ο γκολκίπερ της Νίκης έπεσε και μπλόκαρε εύκολα!

Τέσσερα λεπτά μετά η Νίκη τιμώρησε την αστοχία της Θύελλας φτάνοντας στο 0-2. Ο Παναγόπουλος εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι στον Γεωργιόπουλο, ο οποίος από κοντά δεν λάθεψε. Το 0-2 ήταν σκορ ημιχρόνου.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης και δη στο 49΄ οι «μπλε» έφτασαν στο 0-3, ξανά με τον Φώτη Καλογερόπουλο, που έφτασε τα 7 γκολ στο πρωτάθλημα. Ο Δ. Κολοτούρος έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο 20χρονος μεσοεπιθετικός πλάσαρε εύστοχα από κοντά.

Στο 52΄ ο Χ. Κολοτούρος σημάδεψε εκ νέου το δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ και στο 78΄ η Θύελλα μείωσε στο τελικό 1-3 με απευθείας φάουλ του Καββαθά.

Καλύτεροι από τους νικητές οι Φ. Καλογερόπουλος, Χ. Κολοτούρος, Δ. Κολοτούρος, Γαργαρώνης, Κωστόπουλος, χωρίς να υστερήσει κανείς. Από τη Θύελλα ξεχώρισε ο Καββαθάς.

Θύελλα: Καρανικολός, Κύτταρης (15΄ λ.τρ. Τσιγγούνης), Κλάδης, Σωτηρόπουλος, Φώτης (49΄ Σούφης), Καββαθάς, Βαγγόπουλος, Μουζάκι (64΄ Παπαγεωργίου), Τριανταφύλλης (64΄ Μπαντουδάκης), Παργινός, Νεοφώτιστος.

Νίκη Τραγανού: Ψυχογιός, Κ. Κολοτούρος, Χ. Κολοτούρος, Κωστόπουλος, Γαργαρώνης (70΄ Σαραντούλιας), Ι. Κασσιανός, Φ. Καλογερόπουλος, Παναγόπουλος (88΄ Κονταλής), Δ. Κολοτούρος, Γεωργιόπουλος (49΄ λ.τρ. Δ. Κασσιανός), Θ. Καλογερόπουλος (70΄ Μαργαρώνης).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος