FOLLOW US: facebook twitter

Θύελλα-Λ. Αστέρας 0-2: Το αριθμητικό πλεονέκτημα έφερε τη νίκη

Ημερομηνία: 04-02-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Λευκός Αστέρας Σκουροχωρίου νίκησε στη Σπιάντζα τη Θύελλα με 0-2  και έκανε άλλο ένα σημαντικό βήμα για την απευθείας παραμονή στην Α1, φτάνοντας τους 30 βαθμούς. Αντίθετα, η Θύελλα δύσκολα θα γλιτώσει τον απευθείας υποβιβασμό (13 βαθμοί).

Οι Πυργιώτες, πάντως, σε άλλο ένα παιχνίδι με το Γιάννη Γκότση στον πάγκο, ήταν ανταγωνιστικοί και σε γενικές γραμμές ήταν καλύτεροι. Στο 25΄ ο Κότσι έπιασε δυνατό σουτ και απέκρουσε σε κόρνερ ο Βυθούλκας και τρία λεπτά μετά ο Τσιγκούνης από καλή θέση μέσα στην περιοχή σούταρε άουτ.

Στις αρχές της επανάληψης και πάλι η Θύελλα ήταν πιο απειλητική με το σουτ του Τζουβάνι να φεύγει άουτ, αλλά στο 70΄ η αποβολή του Κότσι με δεύτερη κίτρινη, έγειρε την πλάστιγγα προς τους Σκουροχωρίτες. Έτσι, στο 73΄ ο Βασιλακόπουλος αστόχησε από πολύ κοντά και δύο λεπτά μετά ο  Καραντώνης κέρδισε πέναλτι από τον Αθανασόπουλο. Το εκτέλεσε ο Λιαρόπουλος κι έκανε το 0-1. Στο 80΄ ο Σέφα με σουτ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 0-2. Η Θύελλα εκφράζει παράπονα για τη διαιτησία και συγκεκριμένα για το μαρκάρισμα του Νεοφώτιστου στον Κότσι, που έμεινε ατιμώρητο,  ένα λεπτό πριν την αποβολή του παίκτη της Θύελλας και για το πέναλτι με το οποίο έκανε το 0-1 ο Λ. Αστέρας. Μάλιστα εξέδωσε και ανακοίνωση διαμαρτυρίας.

 

Θύελλα: Αθανασόπουλος, Τσιμάνης, Γρηγορόπουλος, Φώτης, Τόλιας, Τζουβάνι, Σούφης (52’ Καραχάλιος), Αγγελόπουλος (85’ Δεσύλλας), Τσιγκούνης (82’ Τριγάζης), Παργινός, Κότσι.

Λ. Αστέρας: Βυθούλκας, Παναγιωτόπουλος, Τσέλος, Ξενόφος, Μουγκός, Χριστακόπουλος (90’ Τσούλης), Λιαρόπουλος (85’ Καββαθάς), Νεοφώτιστος (87’ Ρούντα), Βασιλακόπουλος, Σέφα, Σακέλλης (55’ Καραντώνης).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος