FOLLOW US: facebook twitter

Θύελλα Καταραχίου: Πρωτοβουλία για τον καθαρισμό του Ενωσιακού

Ημερομηνία: 14-06-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Θύελλα Καταραχίου ανέλαβε πρωτοβουλία για τον καθαρισμό του χώρου γύρω από τα δύο βοηθητικά γήπεδα στο Ενωσιακό της Σπιάντζας, που είναι γεμάτος σκουπίδια. Η ομάδα του Καταραχίου θα συνεργαστεί με το Δήμο Πύργου και την ΕΠΣ Ηλείας, ώστε τα δύο αυτά γήπεδα να γίνουν και πάλι λειτουργικά.

Η ενημέρωση από το σύλλογο αναφέρει:

«Η ασυδοσία και η ασυνειδησία από ορισμένους συνεχίζεται, στην περιοχή πέριξ του Ενωσιακού Γηπέδου της Σπιάντζας, όπου υπάρχουν άλλα 2 βοηθητικά γήπεδα, καθώς συνεχίζουν να εναποθέτουν ανεξέλεγκτα μπάζα, σκουπίδια, κλαδιά κτλ.. Η τακτική του «όπου βρω πετάω» συνεχίζεται.

Για το λόγο αυτό προχωρήσαμε στην πρωτοβουλία, κατόπιν συνεννόησης με τον Δήμο, να κλείσουμε την είσοδο που οδηγεί στα δύο βοηθητικά γήπεδα που για χρόνια έχουν εγκαταλειφθεί.
Τις επόμενες μέρες θα γίνει αρχικά καθαρισμός του χώρου και εν συνεχεία διάφορες ενέργειες πάντα σε συνεργασία με τον Δήμο και την ΕΠΣ Ηλείας, καθώς σκοπός μας είναι σαν τοπική ομάδα να ξαναγίνουν λειτουργικά τα γήπεδα και προς χρησιμοποίηση. Ελπίζουμε να ξαναγίνει ο χώρος όπως του αρμόζει, ένας χώρος αθλητισμού που βρίσκεται δίπλα στο Ενωσιακό Γήπεδο, που κάθε χρόνο δέχεται χιλιάδες παιδιά από πολλές περιοχές και εκτός νομού».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος