FOLLOW US: facebook twitter

Θύελλα-Αίας Γ. 0-2: Λυτρώθηκε στο φινάλε!

Ημερομηνία: 26-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αίας Γαστούνης έκαμψε την αντίσταση της μαχητικής Θύελλας στο Ενωσιακό με δύο γκολ στο φινάλε του αγώνα και έκανε άλμα παραμονής καθώς την επόμενη αγωνιστική θα πάρει άκοπα τους τρεις βαθμούς με την Πηνεία και θα φτάσει τους 41.

Στο α΄ μέρος ο Αίας, με τον Γ. Βαρουξή στον πάγκο για πρώτη φορά, άρχισε να πιέζει από το 25΄ και μετά και είχε ένα άστοχο πλασέ του Κότσιφα από πλεονεκτική θέση στο 27΄  και μια κεφαλιά του Ραυτόπουλου λίγο άουτ στο 36΄, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Μπράβου από δεξιά.

Κάτι ανάλογο έγινε και στην επανάληψη. Οι ερυθρόλευκοι πίεσαν περισσότερο στο τελευταίο 20λεπτο, με τη Θύελλα να είναι καλά οργανωμένη στην άμυνα και να μην απειλείται ιδιαίτερα. Στο 67΄ το μακρινό σουτ του Ζώντου μπλόκαρε ο Αθανασόπουλος και στο 73΄ το σουτ του Κότσιφα λίγο μέσα από την περιοχή πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Στο 89΄ ο Μπελεκούκιας με ένα «τούβλο» από δεξιά μέσα στην περιοχή, ύστερα από έξυπνη εκτέλεση φάουλ με πάσα του Μπράβου, «κεραυνοβόλησε» τον Αθανασόπουλο γράφοντας το 0-1.  Στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο πολυτιμότερος του Αίαντα, Δημήτρης Μπράβος, με ατομική ενέργεια και σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Θύελλα: Αθανασόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Τσιμάνης, Φώτης, Δεσύλλας, Κορδός, Σούφης, Αγγελόπουλος, Τσιγκούνης (63΄ Τριγάζης), Παργινός, Γρηγορόπουλος (47΄ Κότσι).

Αίας: Φλίγκος, Γιαννακόπουλος, Σκαρτσάνης (85΄ λ.τρ. Λαγανόπουλος), Μπελεκούκιας, Κορκός, Ζώντος, Κότσιφας (90+΄ Λούρμπας), Μπράβος, Παναγιωτόπουλος (90+΄Μαρίνοφ), Ραυτόπουλος, Η. Νικολόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος