FOLLOW US: facebook twitter

Θρήνος στην Κρέστενα για τον θάνατο του 45χρονου Σάκη Δρακόπουλου

Ημερομηνία: 06-09-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Σε βαρύ πένθος είναι βυθισμένη από το πρωί η κοινωνία των Κρεστένων, στο άκουσμα του θανάτου του Σάκη Δρακόπουλου σε ηλικία 45 ετών. Κανένας δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι ο χαμογελαστός και αγαπητός σε όλους Σάκης χάθηκε τόσο πρόωρα, νικημένος από τον καρκίνο, έπειτα από άνιση μάχη.

Ο Σάκης ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής στην ευρύτερη κοινωνία των Κρεστένων, τόσο ως άνθρωπος όσο και ως επαγγελματίας στον χώρο της εστίασης. Εργαζόταν αρκετά χρόνια στο Barbarossa Café Bar και το τελευταίο διάστημα είχε ανοίξει τα «φτερά» του ανοίγοντας τη δική του επιχείρηση, το Moure Sun, μια ονομασία εμπνευσμένη από το παρατσούκλι που του είχαν αποδώσει οι φίλοι του, καθώς ήταν αρκετά ψηλός και όταν έπαιζε μπάσκετ ως έφηβος, τους θύμιζε τον θρυλικό πανύψηλο μπασκετμπολίστα Γκεόργκι Μουρεσάν.

Στην πορεία ο Σάκης έγραψε τη δική του ιστορία και στον αθλητισμό παίζοντας τερματοφύλακας στην ομάδα της πόλης του, τον Ξενοφώντα Κρεστένων, ενώ ήταν λάτρης του μηχανοκίνητου αθλητισμού και αγαπούσε τα ταξίδια με τη μοτοσικλέτα του. Ήταν παντρεμένος προ διετίας με την Ευγενία Κατσάμπουλα.

H Πρωινή εκφράζει τα συλλυπήτηριά της στους οικείους τους εκλιπόντος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος