FOLLOW US: facebook twitter

Θρήνος στην Κρέστενα για τον 45χρονο Σάκη Δρακόπουλο

Ημερομηνία: 07-09-2022 | Συντάκτης:

-Κανένας δεν μπορεί να πιστέψει ότι νικήθηκε από τον καρκίνο ο αγαπητός «Μουρεσάν»

-Δεκάδες αναρτήσεις στα social media από φίλους του

Σε βαρύ πένθος είναι βυθισμένη από χθες το πρωί η κοινωνία των Κρεστένων, στο άκουσμα του θανάτου του Σάκη Δρακόπουλου σε ηλικία 45 ετών. Κανένας δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι ο χαμογελαστός και αγαπητός σε όλους Σάκης χάθηκε τόσο πρόωρα, νικημένος από τον καρκίνο, έπειτα από άνιση μάχη.

Ο Σάκης ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής στην ευρύτερη κοινωνία των Κρεστένων, τόσο ως άνθρωπος όσο και ως επαγγελματίας στον χώρο της εστίασης. Εργαζόταν αρκετά χρόνια στο Barbarossa Café Bar και το τελευταίο διάστημα είχε ανοίξει τα «φτερά» του ανοίγοντας τη δική του επιχείρηση, το Moure Sun, μια ονομασία εμπνευσμένη από το παρατσούκλι που του είχαν αποδώσει οι φίλοι του, καθώς ήταν αρκετά ψηλός και όταν έπαιζε μπάσκετ ως έφηβος, τους θύμιζε τον θρυλικό πανύψηλο μπασκετμπολίστα Γκεόργκι Μουρεσάν. Στην πορεία ο Σάκης έγραψε τη δική του ιστορία και στον αθλητισμό παίζοντας τερματοφύλακας στην ομάδα της πόλης του, τον Ξενοφώντα Κρεστένων, ενώ ήταν λάτρης του μηχανοκίνητου αθλητισμού και αγαπούσε τα ταξίδια με τη μοτοσικλέτα του.  Ήταν παντρεμένος προ διετίας με την Ευγενία Κατσάμπουλα.

«Πάγωσαν» όλοι

Από την ώρα που μαθεύτηκε το θλιβερό μαντάτο, άπαντες σε όλη την Ηλεία είναι «παγωμένοι» και βυθισμένοι στη θλίψη. Φίλοι, συμμαθητές και γνωστοί του δήλωσαν στην Πρωινή συγκλονισμένοι από τον θάνατό του, καθώς ήξεραν πως αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας αλλά δεν περίμεναν ότι θα φύγει από κοντά τους τόσο άδικα και τόσο γρήγορα ο Σάκης. Όπως ανέφεραν, ήταν ένας άνθρωπος εξαιρετικής ποιότητας, με ήθος και χιούμορ, που πήρε τη ζωή του στα χέρια του από πολύ μικρός και τα κατάφερε με επιτυχία.

Ο ιδιοκτήτης του ΒarBarossa café ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του ότι η Κρέστενα κλαίει γιατί έχασε το καλύτερο παιδί.

«Όλη η ζωή σου μια πλάκα όλο αστεία και μόνο γέλια αυτή την φορά όμως “αδερφέ” δεν γέλασε κανένας έφυγες και άφησες πίσω σου πολύ στενοχώρια λύπη και ένα μεγάλο γιατί, έφυγες και πήρες μαζί σου την μισή ιστορία του μαγαζιού ούτε στο χειρότερο εφιάλτη μου δεν πίστευα πως θα κάθομαι να γράφω κάτι τέτοιο για αποχαιρετισμό κλαίει σήμερα όλη η περιοχή έχασε το καλύτερο παιδί γιατί ένα παιδάκι ήσουν πού δεν μεγάλωσε ποτέ!! Αντίο με το τραγούδι που σου άρεσε και μου ζητούσες όταν έβαζα μουσική καλή αντάμωση φίλε αδερφέ καλό κουράγιο σε όλους μας», ανέφερε.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος