FOLLOW US: facebook twitter

Έφυγε η «ψυχή» του ΕΚΑΒ…: Θρήνος στην Ηλεία για τον αιφνίδιο θάνατο του διασώστη Αντώνη Ασημακόπουλου

Ημερομηνία: 14-08-2019 | Συντάκτης:

Στο πένθος έχει βυθιστεί από χθες το πρωί η Ηλεία στο άκουσμα του θανάτου του 42χρονου διασώστη Αντώνη Ασημακόπουλου από την Πλατιάνα του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων προχθές αργά το βράδυ από καρδιακό επεισόδιο.

Ο άτυχος Αντώνης κατέρρευσε την ώρα που έπαιζε ποδόσφαιρο με φίλους στην περιοχή της Καλλιθέας, προκαλώντας τους σοκ. Αμέσως προσπάθησαν να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες, καλώντας ταυτόχρονα το ΕΚΑΒ. Λίγο αργότερα ασθενοφόρο τον διεκόμισε στο νοσοκομείο του Πύργου, ενώ οι συνάδελφοί του –εξίσου σοκαρισμένοι- έκαναν ό,τι μπορούσαν για να κρατήσουν στη ζωή τον φίλο τους μην μπορώντας να συνειδητοποιήσουν αυτό που βίωναν.

Δυστυχώς, όμως, παρά τις προσπάθειες του ιατρικού προσωπικού ο Αντώνης Ασημακόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή μόλις στα 42 του.

Το δυσάρεστο μαντάτο διαδόθηκε γρήγορα και βύθισε στο πένθος τη γενέτειρά του, την Πλατιάνα, αλλά και όλη την Ηλεία. Ο Αντώνης Ασημακόπουλος, πατέρας τριών παιδιών, ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός από την εργασία του στο ΕΚΑΒ, καθώς υπηρετούσε ως διασώστης στην Ηλεία από το 2008 και όλα αυτά τα χρόνια έφτασε σε κάθε γωνιά του νομού για να σώσει συνανθρώπους του. Η φωνή του στο «166» ήταν γνώριμη σε όλους, ενώ πολλές φορές υποδεχόταν τους ασθενείς ο ίδιος στην είσοδο των επειγόντων του νοσοκομείου για να τους εμψυχώσει και να τους βοηθήσει. Ο Αντώνης ήταν δημοφιλής και στο τοπικό ποδόσφαιρο, καθώς είχε αγωνιστεί για αρκετά χρόνια σε ομάδες της νότιας Ηλείας (Βρίνα, Καλλίκωμο, κ.ά.).Η «Πρωινή» εκφράζει τα συλλυπητήριά της στους οικείους του εκλιπόντος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος