FOLLOW US: facebook twitter

Θρήνος για τον θάνατο του 22χρονου Γιάννη Καραχρήστου

Ημερομηνία: 12-07-2022 | Συντάκτης:

Υπέκυψε στα τραύματά του ο νεαρός διανομέας που είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο στη Ζαχάρω στις 20 Ιουνίου

Στο πένθος βυθίστηκε η κοινωνία της Ζαχάρως στο άκουσμα της τραγικής είδησης του θανάτου του 22χρονου Γιάννη Καραχρήστου έπειτα από 21 μέρες νοσηλείας στο νοσοκομείο Αττικόν στην Αθήνα.

Ο άτυχος νεαρός που δούλευε ως διανομέας (delivery) σε κατάστημα εστίασης, είχε τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι σε τροχαίο δυστύχημα στις 20 Ιουνίου στο κέντρο της πόλης, όταν το δίκυκλο που οδηγούσε συγκρούστηκε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες με αγροτικό αυτοκίνητο, με συνέπεια να πέσει με σφοδρότητα στο πεζοδρόμιο και να χτυπήσει στο κεφάλι. Αμέσως διερχόμενοι που είδαν το συμβάν έσπευσαν να καλέσουν ασθενοφόρο, το οποίο διακόμισε τον τραυματισμένο νεαρό διανομέα στο Κ.Υ. Ζαχάρως. Ακολούθως, διακομίσθηκε εκ νέου στο Γ.Ν. Ηλείας όπου και διασωληνώθηκε. Από τις εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη εντοπίστηκε κάταγμα στον αυχένα και στο κρανίο, ενώ εντοπίστηκαν και δυο μικρά αιματώματα.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του ωστόσο, κρίθηκε αναγκαίο να διακομισθεί τελικά, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν».

Ο Γιάννης πάλευε σκληρά και με γενναιότητα ψυχής όλο αυτό το διάστημα, όμως η μάχη αποδείχθηκε άνιση και άδικη, καθώς χθες υπέκυψε στα τραύματά του και άφησε την τελευταία του πνοή, σκορπίζοντας τον θρήνο στην οικογένειά του, στους φίλους του και στην τοπική κοινωνία της Ζαχάρως και σε όλη την Ηλεία. Ο χρόνος σταμάτησε απότομα και άδικα στο δρόμο, γι αυτό το ευγενικό και χαμογελαστό παλικάρι που αγωνιζόταν για το μεροκάματο ως διανομέας όπως πολλά άλλα παιδιά της ηλικίας του…

Η κηδεία του θα τελεστεί αύριο το απόγευμα (13/7) από τον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη στο άνω Ξηροχώρι Ζαχάρως. Η Πρωινή εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του Γιάννη Καραχρήστου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος