FOLLOW US: facebook twitter

Θρίλερ με πτώμα σε κανάλι στο Σκουροχώρι – Θύμα τροχαίου με…πιθανή εγκληματική ασυνειδησία, η πρώτη αστυνομική εκτίμηση

Ημερομηνία: 17-08-2020 | Συντάκτης:

Με πολλή προσοχή ερευνούν την υπόθεση γύρω από τον θάνατο του 55χρονου Βασίλη Κοτρέτσου από το Σκουροχώρι, υπαλλήλου στο τμήμα Καθαριότητας του δήμου Πύργου, η σορός του οποίου εντοπίστηκε χθες το απόγευμα μέσα σε κανάλι κοντά στον επαρχιακό δρόμο Κάστας-Σκουροχωρίου από διερχόμενο πολίτη. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικές αρχές εικάζουν ότι ο άτυχος άνδρας είναι πολύ πιθανόν να παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα, απροσδιόριστης ώρας προς το παρόν, και στη συνέχεια να εγκαταλείφθηκε ή ακόμα και να ρίχτηκε στο κανάλι.

Οι αστυνομικοί ήδη έχουν συλλέξει κάθε στοιχείο που μπορεί να τους φανεί χρήσιμο ώστε να προσανατολίσουν την έρευνά τους, ενώ αυτοψία έκανε στο σημείο ο ιατροδικαστής Πατρών, Ανδρέας Γκότσης, ο οποίος σήμερα θα διενεργήσει τη νεκροψία-νεκρομή και θα ρίξει φως στα ακριβή αίτια θανάτου.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, με επικεφαλής των ερευνών τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας, Παναγιώτη Μάνδαλο, και πυροσβεστικό όχημα της Π.Υ. Πύργου, για να τον ανασύρουν από το κανάλι. Στο σημείο βρέθηκαν επίσης ο δήμαρχος Πύργου, Τάκης Αντωνακόπουλος και ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του δήμου, Χρήστος Γαρύφαλλος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος