FOLLOW US: facebook twitter

Θρίλερ με λουόμενους στην Σκαφιδιά

Ημερομηνία: 18-07-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

skafidia-thriller5

Κινδύνεψαν όταν τα μανιασμένα κύματα τους εγκλώβισαν στα βράχια

Δραματικές στιγμές έζησαν δύο παιδιά και δύο άντρες που εγκλωβίστηκαν από τα μανιασμένα κύματα της θάλασσας, κοντά στα βράχια στην περιοχή της Σκαφιδιάς. Ήταν μια στιγμή λίγο πριν από τις τρεις το μεσημέρι της Κυριακής, όπου οι άνεμοι έπνεαν ισχυροί στην ευρύτερη περιοχή, με αποτέλεσμα να σηκωθεί μεγάλο κύμα και να δυσκολέψει πολύ τους λουόμενους.

skafidia-thriller3

Κάποιοι βγήκαν από τη θάλασσα, κάποιοι άλλοι όμως εγκλωβίστηκαν. Τα δύο παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι και οι δύο άντρες δεν μπόρεσαν να ξεφύγουν από το συγκεκριμένο σημείο στα δυτικά της παραλίας και τα κύματα τους έσπρωχναν στα βράχια. Λίγο έλλειψε να πνιγούν και έδωσαν πραγματικά μάχη με τα κύματα για να τα καταφέρουν…

skafidia-thriller1

Τα δύο παιδιά και οι δύο άντρες ενώ βρίσκονταν μέσα στη θάλασσα, όχι πολύ μακριά από την ακτή, αντιλήφθηκαν πως ο καιρός άρχισε να επιδεινώνεται και αιφνίδια πως δεν μπορούν να γυρίσουν εύκολα στην ακτή. Τα κύματα άρχισαν να τους σπρώχνουν προς τα βράχια και να τους εγκλωβίζουν εκεί. Οι φωνές τους έγιναν αντιληπτές από άλλους λουόμενους στην ακτή και θαμώνες παραλιακού καφέ. Προσπάθησαν να τους βγάλουν αλλά ήταν εξαιρετικά δύσκολες οι συνθήκες. Κάλεσαν σε βοήθεια το Λιμενικό Σώμα, ενώ έγινε προσπάθεια να αναζητηθούν μέσα που θα μπορούσαν άμεσα να απεγκλωβίσουν τα τέσσερα άτομα.

skafidia-thriller2

Έτσι μέσω των social media διαδόθηκε μήνυμα για βοήθεια από άτομα που μπορεί να διαθέτουν jet ski και η αλήθεια είναι πως υπήρξε ανταπόκριση. Παράλληλα κλήθηκε και η Πυροσβεστική που δεν μπορούσε να δώσει άμεσα βοήθεια. Στην παραλία της Σκαφιδιάς βρέθηκαν άντρες του Λιμενικού, ενώ πολίτες κατάφεραν πολύ γρήγορα να οργανώσουν επιχείρηση διάσωσης με μια πλαστική βάρκα και σχοινιά. Έτσι κατάφεραν να βγάλουν έξω τα τέσσερα άτομα, τα οποία είχαν γδαρθεί από τα βράχια, όπως και πολίτες που συνέδραμαν.

skafidia-thriller4

Η περιπέτεια είχε αίσιο τέλος καθώς λίγο αργότερα απομακρύνθηκαν από την παραλία τα τέσσερα άτομα που κινδύνεψαν…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος