FOLLOW US: facebook twitter

Θοδωρής Λώλος: Η διοίκηση έχει συνέχεια και τα έργα ανήκουν στον λαό

Ημερομηνία: 21-10-2020 | Συντάκτης:

Με φωτογραφίες σε έργα που δεν κόπιασαν και βαρύγδουπες δηλώσεις συνεχίζουν να πολιτεύονται τα στελέχη της περιφερειακής αρχής.Περιφερονται σε εργα τα οποία σχεδιάστηκαν, δημοπρατήθηκαν και μπήκαν σε τροχιά υλοποιησης από την προηγούμενη περιφερειακή αρχή.Αγωνίζονται να πείσουν τους πολίτες ότι είναι επιτεύγματα δικά τους.Νομίζουν ότι έτσι θα κρύψουν την ανυπαρξία τους, την ανικανότητα τους και την αδυναμία τους.

Το έργο Μπαρακιτικα-Καλλιθέα-Ανδρίτσαινα-Επικ. Απολλών-Πετράλώνα-Θολό το έχουν επισκεφθεί δυο, τρεις φορές οι αντιπεριφερειάρχες( Κοροβεσης, Βασιλοπουλος, Γιαννοπουλος)κάνοντας δηλώσεις του τύπου «το δεσμευθήκαμε το κάναμε πράξη».Μονο που τα στοιχεία τους διαψεύδουν διότι το έργο έχει ενταχθεί στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων( ΣΑΕΠ 501) του 2019 προϋπολογισμου 4.500.000€ και με ημερομηνία δημοσίευσης ηλεκτρονικής δημοπρασίας την 28/08/2019, τότε που οι εν λόγω κυριοι δεν ήταν ούτε περιφερειακοί σύμβουλοι.

Φρόνιμο θα ήταν να προχωρήσετε σε δικό σας σχεδιασμό, να βγείτε από την απραξία στην οποία έχετε βυθιστεί μια ολόκληρη χρόνια.Δεν σώζεστε από τα έργα τον προκατόχων σας τα οποία δεν τελειώνουν ούτε το 2021, καθώς το τεχνικό πρόγραμμα το οποίο παραλάβατε ύψους 470.000.000€ έχει ακόμη αρκετές παρεμβάσεις οι οποίες δεν έχουν υλοποιηθεί, όπως η Κατασκευή Νέας Γέφυρας με Παραλλαγή στον Δρομο Θολό-Φιγαλεια στη θέση Κορακοφωλια η οποία και αυτή χρηματοδοτείται στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων 2019 (ΣΑΕΠ 001) με προϋπολογισμό 2.700.000€ και ψήφιση από το περιφερειακό συμβούλιο του τρόπου διαγωνισμού στις 22/04/2019.Το ανώτερο έργο το εξαγγείλατε, μόνο που μέχρι σήμερα δεν έχετε προχωρήσει ούτε στην σύναψη σύμβασης με τον ανάδοχο παρότι έχει δημοπρατηθεί εδώ και έναν χρόνο.

Η πολιτική σας γύμνια δεν καλύπτεται, για αυτό υιοθετείται αυτές τις τακτικές και προσπαθείτε να καπηλευτείτε τον κόπο της προηγούμενης διοίκησης. Ζητιανεύετε για μια φωτογραφία και ένα ευχαριστώ, αντί να βγείτε να πείτε εσείς το ευχαριστώ.Έχετε ακόμη μπροστά σας να εκτελέσετε αρκετά έργα τα οποία φέρουν την σφραγίδα Κατσιφάρα. Μόλις έρθει το πλήρωμα του χρόνου θα βρεθείτε προ εκπλήξεως και τότε θα εξαφανιστούν οι φωτογραφίες και οι δηλώσεις.

Κύριοι της περιφερειακής αρχής αναλάβετε τις ευθύνες σας διότι η μιζέρια και η μικροψυχία, σας οδηγεί σε άγονες πολιτικές οι οποίες βυθίζουν τον τόπο.Απεγλωβιστειτε από τις πεπαλαιωμένες τακτικές και σταμάτησε να πολιτεύεστε ως σύγχρονοι μαυρογιαλούροι.

Όταν αντιληφθείτε ότι η διοίκηση έχει συνέχεια και τα έργα ανήκουν στον λαό ο χρόνος θα έχει τελειώσει.

Ο δρόμος είναι μπροστά μας…

Λώλος Θοδωρής

Μέλος Τομέα Ν. Ηλείας

Δυτική Ελλάδα-Δικαίωμα στην Πρόοδο


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος