FOLLOW US: facebook twitter

Θοδωρής Δουλουμπέκης από τον Πύργο: «Ανάγκη διαμόρφωσης μιας Ευρώπης πιο κοινωνικής και ανθρώπινης»

Ημερομηνία: 07-05-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Νέα, Πολιτική
Πολιτική εκδήλωση από τη Ν.Ε. Ηλείας ΣΥΡΙΖΑ στο Εργατικό Κέντρο

«Οι Ευρωεκλογές είναι η σημαντικότερη εκλογική διαδικασία, πολλές φορές πιο σημαντική κι από τις εθνικές εκλογές, δεδομένου ότι στην Ελλάδα το 80% των νομοθετημάτων που έρχονται στο ελληνικό κοινοβούλιο έχει έρθει από ευρωπαϊκές οδηγίες» επισήμανε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρής Δουλουμπέκης, στη διάρκεια της πολιτικής εκδήλωσης που διοργάνωσε την Κυριακή η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας στο Εργατικό Κέντρο Πύργου με θέμα τη Συμπόρευση των Προοδευτικών δυνάμεων σε Ελλάδα και Ευρώπη.

«Είναι σημαντικό να διαλέξουμε κατεύθυνση για την ΕΕ. Μετά από αρκετά χρόνια συντηρητικής διοίκησης είδαμε τα αποτελέσματα. Ο ευρωσκεπτικισμός ανεβαίνει, η γραφειοκρατία μένει και τα λόμπι κυριαρχούν. Χρειάζεται καινούριο αφήγημα, το οποίο να επενδύει στη νέα γενιά, την έρευνα και την καινοτομία, περισσότερη δημοκρατία στην ευρωζώνη και στους θεσμούς και τελικά θα οδηγήσει στην ΕΕ των κοινωνικών δεικτών και όχι μόνο των οικονομικών δεικτών», είπε και κάλεσε τον κόσμο να ψηφίσει στις Ευρωεκλογές, ώστε να διαμορφώσει την Ευρώπη που θέλει.

Ο γραμματέας της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας, Γιώργος Σαϊτάς, τόνισε ότι μετά την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών αναδιατάχθηκε όλο το πολιτικό σκηνικό και διαμόρφωσε νέα σχήματα στον χώρο των προοδευτικών δυνάμεων, τόσο από την Αριστερά όσο και από τη Σοσιαλδημοκρατία, και σημείωσε ότι αυτή η συμπόρευση εκφράζεται και στη Δυτική Ελλάδα με το ψηφοδέλτιο Κατσιφάρα σε αυτοδιοικητικό επίπεδο, καθώς και με το ευρωψηφοδέλτιο «ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία» στην κάλπη των ευρωεκλογών. Σύντομη τοποθέτηση έκανε και ο Ντίνος Ράπτης, μέλος της ΔΗΜΑΡ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος