FOLLOW US: facebook twitter

Θοδωρής Ανδριόπουλος: «Βγάλαμε αντίδραση»

Ημερομηνία: 27-04-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αίας έφερε ισοπαλία στη Ζάκυνθο με αντίπαλο το Τσιλιβή και παρέμεινε στη 2η θέση της βαθμολογίας στον 9ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Ο τεχνικός του Αίαντα, Θοδωρής Ανδριόπουλος, σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι στο ilianews, ανέφερε πως το Τσιλιβή διαθέτει καλή ομάδα και ο Αίας κατάφερε να αντιδράσει μετά την εντός έδρας ήττα από τον Εθνικό Σκουλικάδου.

Ο Αμαλιαδίτης προπονητής ανέφερε χαρακτηριστικά: «Περιμέναμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα η οποία έπαιζε την κατηγορία, οριακό για εκείνη, η οποία θα έπαιρνε ρίσκα. Όπως και έγινε. Πήρε ρίσκα, κάτι που κάναμε κι εμείς. Έγινε ένα ανοιχτό παιχνίδι και κρίμα που δεν είχε φιλάθλους. Η ομάδα αντέδρασε μετά την ήττα με το Σκουλικάδο. Αυτό είναι το θετικό από το ματς. Προηγηθήκαμε, δεχθήκαμε δυο γκολ από στημένες φάσεις. Ισοφαρίσαμε και στη συνέχεια έγινε ένα ανοιχτό παιχνίδι σε κάθε αποτέλεσμα. Το Τσιλιβή είναι μια πολύ καλή ομάδα, η οποία δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τους άλλους. Πιστεύω ότι καθαρά από λεπτομέρειες βρίσκεται σε αυτή τη θέση. Εμείς καλούμαστε να διορθώνουμε τα λάθη μας παιχνίδι με το παιχνίδι. Είναι θετικό ότι βγάλαμε αντίδραση, όμως καλούμαστε να δώσουμε συνέχεια. Και ειδικά στο παιχνίδι με το Διαβολίτσι, να πάρουμε τη νίκη, να κλείσουμε πριν το Πάσχα με μια επιτυχία».

Με Διαβολίτσι την Μ. Τετάρτη

Αύριο, Μ. Τετάρτη στις 4.30μ.μ., ο Αίας θα υποδεχτεί τον Α.Ο. Διαβολιτσίου στο εξ αναβολής παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής. Η ομάδα της Γαστούνης με νίκη θα ανέβει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, αφήνοντας πίσω της για ένα βαθμό την Ζάκυνθο! Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του Θοδωρή Ανδριόπουλου. Ο Παπαχριστόπουλος δεν αγωνίστηκε στη Ζάκυνθο, διότι έχασε κάποιες προπονήσεις λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων και πλέον είναι κανονικά στη διάθεση της ομάδας για το αυριανό ματς.

Εξάλλου, ο Αλέξανδρος Φωκάς από την Αχαΐα θα σφυρίξει το εξ αναβολής παιχνίδι του Αίαντα με τον Α.Ο. Διαβολιτσίου. Βοηθοί του θα είναι οι Σωτηρόπουλος, Καρράς, επίσης από την Αχαΐα και παρατηρητής διαιτησίας ο Ηλείος Σταύρος Βασιλάκης. Το έτερο εξ αναβολής παιχνίδι ανάμεσα στον Εθνικό Σκουλικάδου και τον Διαγόρα Βραχνεΐκων θα διευθύνουν οι Ηλείοι Ρηγόπουλος, Λιάπης, Καραμέρος, με παρατηρητή διαιτησίας τον Μπλάνα από τη Μεσσηνία.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος