FOLLOW US: facebook twitter

Θοδωρής Ανδριόπουλος: «Στόχος μας να παραμείνουμε άνετα»

Ημερομηνία: 13-04-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αίας έκανε τη μεγάλη έκπληξη της 5ης αγωνιστικής κερδίζοντας μέσα στο Αίγιο τον ιστορικό Παναιγιάλειο κι έτσι σε τρία ματς έχει 7 βαθμούς (2 νίκες-1 ισοπαλία), απολογισμός εξαιρετικός για τη νεοφώτιστη ομάδα της Γαστούνης, από τη στιγμή που χρωστάει και δύο ματς (τα εξ αναβολής με Διαγόρα Βραχνεΐκων και Διαβολίτσι).

Ο τεχνικός Θοδωρής Ανδριόπουλος, πάντως, δεν πετά στα σύννεφα και δηλώνει πως στόχος είναι η άνετη παραμονή. Ο Αμαλιαδίτης προπονητής δήλωσε μετά το παιχνίδι στο Αίγιο: «Λόγω της πεντάμηνης αποχής, δεν γνωρίζαμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Υπήρξε μια διστακτικότητα, για το πώς θα είναι ο αντίπαλος, αλλά και πώς θα είμαστε εμείς. Είχαμε ξεκινήσει καιρό προετοιμασία, αλλά δεν είχαμε κάνει φιλικά. Μας πήρε περίπου δεκαπέντε λεπτά να βρούμε τα πατήματά μας. Στη συνέχεια ισορροπήσαμε, σταματήσαμε τις μεγάλες μπαλιές και αρχίσαμε να χτίζουμε από την άμυνα το παιχνίδι μας, με αποτέλεσμα να κάνουμε κάποιες σωστά δομημένες επιθέσεις, όπως και ο αντίπαλος. Από ένα σημείο και μετά ήρθαν και παίκτες από τον πάγκο που βοήθησαν. Η είσοδος του Γεωργιόπουλου μας βοήθησε να αλλάξουμε την τακτική μας και για δεκαπέντε λεπτά κλείσαμε τον Παναιγιάλειο στην περιοχή του, χάνοντας αρετές ευκαιρίες. Ήρθε το γκολ, σε ένα καθοριστικό σημείο του παιχνιδιού. Πιστεύω ότι μετά το 1-0 κυριαρχήσαμε. Ο Παναιγιάλειος δεν μπορούσε να αντιδράσει, γιατί έχει ξεκινήσει αργά την προετοιμασία του. Ήρθε και το δεύτερο γκολ και πήραμε τη νίκη. Για αποχή πέντε μηνών το παιχνίδι είχε τρομερό ρυθμό. Προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, όπως και ο Παναιγιάλειος. Αυτό μας δικαίωσε για τις επιλογές μας, επειδή παίξαμε για τη νίκη, με τη βοήθεια και του πάγκου, αλλά και των εναλλακτικών λύσεων. Συγχαρητήρια στα παιδιά και για την εμφάνιση και για το αποτέλεσμα».

«Έχουμε δέκα μικρούς τελικούς»

Όσο για τη συνέχεια, ο τεχνικός του Αίαντα, ανέφερε: «Το ματς με τον Παναιγιάλειο ήταν οριακό, γιατί ξεκινάμε με δυο εκτός έδρας αγώνες και πρέπει να πάρουμε βαθμούς. Το καταφέραμε, αλλά τώρα θα προσπαθήσουμε την Τετάρτη να οργανωθούμε και να διεκδικήσουμε ξανά τη νίκη. Έχουμε δέκα μικρούς τελικούς. Στόχος μας είναι να παραμείνουμε άνετα. Θα κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Το πρωτάθλημα του ενός γύρου έχει δρόμο και το ταμείο θα το κάνουμε στο τέλος. Την Τετάρτη έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Δεν πετάμε. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους για την ηθική τους στήριξη και ευελπιστούμε να δοθεί η δυνατότητα σύντομα να τους έχουμε και κοντά μας. Το ποδόσφαιρο είναι σαν το θέατρο. Χωρίς κόσμο στο γήπεδο δεν μπορείς να δώσει το κάτι παραπάνω ένας ποδοσφαιριστής».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος