FOLLOW US: facebook twitter

Θοδωρής Ανδριόπουλος: «Να είμαστε όλοι μαζί στις νίκες και στις ήττες»

Ημερομηνία: 30-04-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Ο τεχνικός του Αίαντα κάλεσε τους παίκτες του σε συσπείρωση ενόψει της συνέχειας

Ο Αίας έχασε ένα δικό του παιχνίδι με αντίπαλο το Διαβολίτσι, το απόγευμα της Τετάρτης στη Γαστούνη. Προηγήθηκε 1-0 στο ημίχρονο, είχε δύο καλές φάσεις για το 2-0 και ξαφνικά, σε ένα τρίλεπτο αδράνειας, δέχτηκε δύο γκολ και δεν πήρε κάτι από αυτό το ματς, κόντρα σε μια ομάδα της ίδιας δυναμικότητας. Ο τεχνικός του Αίαντα, Θοδωρής Ανδριόπουλος, σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, τόνισε πως αυτό το αποτέλεσμα ίσως βάλει την ομάδα σε περιπέτειες και κάλεσε τους παίκτες του να συσπειρωθούν ενόψει της συνέχειας και όλοι να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για το καλό της ομάδας.

Ο Αμαλιαδίτης προπονητής δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Στο α΄ ημίχρονο είχαμε μια φλύαρη υπεροχή, σίγουρα είχαμε δύο-τρεις καλές φάσεις και πετύχαμε ένα γκολ σε πολύ καθοριστικό σημείο, στο 40΄. Πήγαμε στα αποδυτήρια με 1-0, ξέραμε ότι ο αντίπαλος μετά θα ρίσκαρε, είχε και αβαντάζ τον αέρα και την κούραση που μπορούσε να βγάλει η ομάδα και δυστυχώς δεν καταφέραμε σε δύο φάσεις, στο 47΄ με τον Κουλούρη κι άλλη μία μέσα στην περιοχή να πετύχουμε το 2-0. Κάναμε ένα λάθος, ένα πέναλτι χαζό καθώς εκεί δεν κινδυνεύαμε στα πλάγια, και είχαμε ένα μπλακ-άουτ. Πίστευαν ίσως οι ποδοσφαιριστές ότι δεν μπορούν να το ανατρέψουν, υπήρχε κούραση, υπήρξε ένα μπλακ-άουτ και στην επόμενη φάση χάσαμε τη μπάλα στο κέντρο, έκανε μια αντεπίθεση ο αντίπαλος, δεν ενεργήσαμε σωστά αμυντικά και δεχτήκαμε το 2-1. Μετά προσπαθήσαμε να ξαναμπούμε στο παιχνίδι, δεν τα καταφέραμε και δυστυχώς χάσαμε ένα παιχνίδι στην έδρα μας για δεύτερη φορά, με ομάδες της ίδιας δυναμικής με μας, με τον ίδιο στόχο και αυτό, δυστυχώς θα πω, ότι ίσως αρχίσει να βάζει την ομάδα μας σε περιπέτειες. Γιατί έχουμε τρία παιχνίδια πολύ δύσκολα και έχουμε να κάνουμε και ρεπό. Το σημερινό παιχνίδι το θεωρούσα κομβικό, δεν το κερδίσαμε και πρέπει στα επόμενα παιχνίδια να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε, ώστε να τελειώσουμε με την κατηγορία και να μην μπούμε σε περιπέτειες. Έχουμε δρόμο, έχουμε 10 μέρες να ξεκουραστούμε να διορθώσουμε τα λάθη μας, αλλά θα ήθελα να πω ότι οι ποδοσφαιριστές πρέπει να κοιτάξουν ότι είμαστε όλοι ομάδα, όλοι μαζί είμαστε στις νίκες και όλοι μαζί στις ήττες. Πρέπει και αυτοί που μένουν στον πάγκο, κάποιοι που θεωρούν τον εαυτό τους βασικό, όταν μπαίνουν μέσα να προσπαθούν να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, ώστε η ομάδα να παίρνει τα αποτελέσματα. Διότι αυτό μετράει, αυτό θέλουμε, αυτό θα μας κάνει χαρούμενους και αυτό θα πετύχει τον στόχο μας».

Ο Αίαντας, μετά τη διακοπή των εορτών του Πάσχα, υποδέχεται την Κυριακή 9 Μαΐου τον ΠΑΟ Βάρδας, στο ηλειακό ντέρμπι του 9ου Ομίλου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος