FOLLOW US: facebook twitter

Θοδωρής Ανδριόπουλος: «Έχουμε ακόμα τρεις τελικούς»

Ημερομηνία: 25-05-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Ο τεχνικός του Αίαντα μίλησε για το ματς με τον Ναυπακτιακό και το φινάλε του πρωταθλήματος

Ο Αίας Γαστούνης πήρε αυτό που ήθελε κόντρα στον ισχυρό Ναυπακτιακό. Έβαλε ένα βαθμό στο σακούλι του μετά την λευκή ισοπαλία και έφτασε τους 13 πόντους στο πρωτάθλημα, στα όρια της επικίνδυνης ζώνης, αλλά με τις πιθανότητες για παραμονή συντριπτικά υπέρ του.

Ο «Άγιαξ» της Ηλείας ισοβαθμεί με Αχαϊκή και Εθνικό Σκουλικάδου στη ζώνη, αλλά έχει βατό πρόγραμμα στο φινάλε του πρωταθλήματος με δύο ματς εντός (Θύελλα και Πάμισο) κι ένα εκτός (Παλληξουριακό). Έχει δηλαδή να παίξει με τρεις ομάδες που μόνο μαθηματικές ελπίδες έχουν για την παραμονή και μάλιστα με τις δύο εξ αυτών στη Γαστούνη. Ως εκ τούτου έχει στο χέρι του την παραμονή στη Γ΄ Εθνική.

Ο τεχνικός Θοδωρής Ανδριόπουλος, στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τον Ναυπακτιακό εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την ισοπαλία: «Σήμερα παίζαμε με μια ομάδα που ήρθε να παίξει ένα από τα τελευταία της χαρτιά για το πρωτάθλημα. Ξέραμε ότι ο Ναυπακτιακός είναι μια πολύ καλή ομάδα, έχει πολλές λύσεις, έμπειρους ποδοσφαιριστές. Εμείς είμαστε μια ομάδα με τη δική μας δυναμική, παίζαμε για δύο αποτελέσματα για την ισοπαλία αλλά και τη νίκη, για να φύγουμε από τη ζώνη του υποβιβασμού. Θεωρώ ότι έγινε ένα παιχνίδι πάρα πολύ δυνατό, το είδαμε αυτό και από τις πολλές διακοπές και οι δύο ομάδες είχαν τις στιγμές τους. Και ο Ναυπακτιακός είχε δύο πολύ καλές ευκαιρίες να πετύχει γκολ κι εμείς το ίδιο. Θεωρώ την ισοπαλία δίκαιο αποτέλεσμα. Εμείς μένουμε με τη χαρά του ενός πόντου, αλλά έχουμε τρεις τελικούς ακόμα μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα, γιατί η ζώνη του υποβιβασμού ανεβαίνει. Θεωρώ πως οι 18-19 πόντοι θα είναι ο αριθμός που δίνει την σωτηρία. Από κει και πέρα κοιτάζουμε το παιχνίδι με την Θύελλα, που είναι άλλος ένας τελικός. Δεν ήθελα η ομάδα μου να παίζει κάθε Κυριακή τελικούς αλλά σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα, όλα τα παιχνίδια είναι τελικοί. Βλέπετε ότι η ομάδα που πάει για πρωτάθλημα με την ομάδα που είναι στη ζώνη του υποβιβασμού, είμαστε όλοι πολύ κοντά. Είναι 4 πόντοι κι όλα τα παιχνίδια παίζονται».

«Οπωσδήποτε οι τρεις βαθμοί με Θύελλα»

Για το αν επηρεάζει τα πλάνα της ομάδας το ενδεχόμενο να διακοπεί το πρωτάθλημα για 10-15 μέρες μετά τα κρούσματα Covid στη Θύελλα, ο Αμαλιαδίτης προπονητής είπε: «Έχουμε φτάσει τέλος Μαΐου και τα πρωταθλήματα τελείωναν τέλος Μαΐου. Οι ποδοσφαιριστές έχουν ξεκινήσει δουλειές, σε όλες τις ομάδες, όχι μόνο στη δική μας, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Αυτή τη στιγμή κοιτάμε πότε θα μας δώσουν το σύνθημα να ξαναπαίξουμε. Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τους ποδοσφαιριστές μας σε εγρήγορση, να είναι έτοιμοι για τους τρεις τελικούς που έχουμε να δώσουμε. Έχουμε δύο παιχνίδια στην έδρα μας κι ένα εκτός. Ξεκινάμε με τη Θύελλα, όπου πρέπει οπωσδήποτε να πάρουμε τους τρεις πόντους για να ανέβουμε πιο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα».

Για τους σοβαρούς τραυματισμούς δύο παικτών, του Μπαρδούση από πλευράς Αίαντα και του Δρακόπουλου από πλευράς Ναυπακτιακού, αλλά και τα παράπονα για τη διαιτησία από πλευράς Ναυπακτιακού, ο Θ. Ανδριόπουλος είπε: «Για την φάση που διαμαρτύρεται ο Ναυπακτιακός, της κίτρινης κάρτας στον Βατσή, ήμουν πολύ μακριά, δεν έχω άποψη, αλλά σίγουρα έχει γίνει και μια φάση με έναν παίκτη της Ναυπάκτου που είχε κίτρινη κάρτα και διαμαρτυρήθηκε στα Θεία και ο διαιτητής το πέρασε απαρατήρητα. Δε νομίζω ότι έγινε κάποια κλασική φάση για να διαμαρτυρηθούμε. Διαμαρτυρόμαστε για κάποιες φάσεις για κίτρινες κάρτες, σε ένα παιχνίδι δυνατό, ίσως ο διαιτητής ήθελε να κρατήσει τις ισορροπίες και το πήγε έτσι το παιχνίδι. Διότι κακά τα ψέματα το ματς ήταν ντέρμπι και για τις δύο ομάδες. Θέλω να ευχηθώ στους δύο ποδοσφαιριστές ταχεία ανάρρωση και για τον Θανάση Δρακόπουλο που τον είχα και παίκτη, στεναχωρήθηκα και για τον δικό μας τον Άγγελο Μπαρδούση, και να γυρίσουν γρήγορα στα γήπεδα. Δυστυχώς και ο τραυματισμός του Άγγελου είναι σοβαρός και χάνει το υπόλοιπο της χρονιάς. Θέλει τουλάχιστον 1,5-2 μήνες για να επανέλθει, αφού απ’ ότι πληροφορήθηκα έχει υποστεί κάταγμα στην κλείδα. Είναι άσχημο και στενάχωρο και για τις δύο ομάδες, που είχαμε αυτά τα γεγονότα».

«Γνωστή η αξία του Αντωνόπουλου»

Για την απουσία του αρχισκόρερ, Ηλία Κουλούρη, αλλά και τις σωτήριες αποκρούσεις του Ανδρέα Αντωνόπουλου, ο τεχνικός του Αίαντα τόνισε: «Σίγουρα η απουσία του πρώτου σκόρερ μας, έπαιξε ρόλο στο επιθετικό μας κομμάτι, θεωρώ όμως ότι και ο Γεωργιόπουλος για 80 λεπτά που έπαιξε κράτησε πολύ καλά τη μπάλα με μια ομάδα που πίεζε. Στάθηκε πάρα πολύ καλά απέναντι σε μια ομάδα με δύο έμπειρους στόπερ. Οι αποκρούσεις του Ανδρέα σίγουρα βοήθησαν στο να πάρουμε την ισοπαλία. Πάντα η ομάδα μας στηρίζεται και στον τερματοφύλακα και η αξία του Αντωνόπουλου είναι γνωστή».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος