FOLLOW US: facebook twitter

Θλίψη σκόρπισε ο θάνατος του Κώστα Νικολαβγένη

Ημερομηνία: 08-01-2021 | Συντάκτης:

Νικημένος από τον καρκίνο, «εφυγε» χθες το πρωί, ο Κώστας Νικολαβγένης, πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Κέντρων Υγείας Ηλείας σκορπώντας θλίψη στους οικείους του αλλά και στους συναδέλφους του στο Κ.Υ. Γαστούνης.

Με ανακοίνωση του, το Σωματείο Εργαζομένων Κέντρων Υγείας Ηλείας, αποχαιρετά όπως τονίζει τον εκλεκτό συνάδερφο και επί σειρά ετών Πρόεδρο του Σωματείου Κώστα Νικολαβγένη. «Ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος που προτεραιότητα του είχε πάντα την προάσπιση των δικαιωμάτων των συναδέρφων του. Είχε αναδείξει ένα σπουδαίο έργο από την θέση του και η μνήμη του θα μας συντροφεύει πάντα. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Καλό ταξίδι φίλε και συνάδερφε Κώστα».

Με τη σειρά του και ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομειου Αμαλιάδας Σωκράτης Σωτηρόπουλος, στο συλληπτήριο μήνυμα του επισημαίνει: «Στο άκουσμα του θανάτου του φίλου και συνάδελφου Κώστα Νικολαβγένη προέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων Κέντρων Υγείας Νομού Ηλείας, μόνο θλίψη και συγκίνηση αυτές τις δύσκολες ώρες. Ο Κώστας μαχητής  και αγωνιστής, για πολλά χρόνια εκλεγμένος πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων, όπως πάντα έδωσε την τελευταία του μάχη με σθένος με περιφέρεια ,απέναντι στην επάρατη νόσο. Πάλεψε αντρίκια μέχρι το τέλος, δεν υποχώρησε,  δεν δείλιασε, όπως ο ίδιος ήξερε να κάνει πάντα. Παντού μπροστά σε όλους τους αγώνες,  με χαμόγελο,  με ψυχή και θάρρος για τους εργαζόμενους, για το Κέντρο Υγείας, για  τον τόπο του. Είναι μεγάλη απώλεια για όλους εμάς  τους συνάδελφους και συναγωνιστές  , αλλά πιο  μεγάλη είναι για την οικογένεια του και τους δικούς του ανθρώπους. Η σκέψη και η καρδία μας είναι κοντά τους στη λύπη  και στο πένθος τους. Καλό ταξίδι φίλε αγαπημένε».

Η κηδεία θα γίνει σήμερα στις 3 το μεσημέρι στη Ροβιάτα.

Συλλυπητήριο μήνυμα

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Αμαλιάδας (Σ.ΦΙ.Ν.Α.) εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κώστα Νικολαβγένη, προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων στα Κέντρα Υγείας Ηλείας, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή.

Ο Κώστας Νικολαβγένης υπηρέτησε επί σειρά ετών τον χώρο της υγείας, με ήθος και αξιοπρέπεια, διακρίθηκε για την αγωνιστικότητά του τόσο στην προάσπιση των δικαιωμάτων των συναδέλφων του όσο και για την βέλτιστη παροχή υπηρεσιών υγείας στο νομό. Ήταν μαχητής από κάθε άποψη και ένας από τους υποστηρικτές του Νοσοκομείου Αμαλιάδας.

Αφήνει πίσω του μεγάλο κενό και ο υγειονομικός κόσμος έγινε φτωχότερος με το χαμό του.

Καλό ταξίδι Κώστα Νικολαβγένη…

Εκ του Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                       

Ανδρέας Παπαδάκος          


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος