FOLLOW US: facebook twitter

Θλίψη σε Θύελλα, Πέλοπα για τον Π. Ηλιόπουλο

Ημερομηνία: 03-07-2022 | Συντάκτης:

Σε ηλικία 69 ετών άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο του Ρίου, την Παρασκευή, χτυπημένος από την επάρατη νόσο, ο παλαίμαχος Πυργιώτης ποδοσφαιριστής, Πάνος Ηλιόπουλος. Ο Ηλιόπουλος ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στον Πέλοπα Πύργου, στον οποίο υπήρξε και προπονητής, ενώ έπαιξε ποδόσφαιρο για πολλά χρόνια στη Θύελλα Καταραχίου (πέρασε και ως προπονητής), αλλά και σε Εθνικό Πύργου, ΠΑΕ Πύργος, όπου διετέλεσε και προπονητής στην Β΄ Εθνική. Ως παίκτης-προπονητής πέρασε και από τον Πανωλενειακό Καράτουλα, τη σεζόν 1986-1987.

Η Θύελλα Πύργου εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο και σύσσωμη η οικογένεια της Θύελλας Καταραχίου – Πύργου εκφράζει την βαθύτατη θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια τους για την απώλεια του Ηλιόπουλου Πάνου, παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και διατελέσαντα προπονητή της ομάδας μας. Ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια και στους οικείους του».

Όπως επίσης συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και ο Πέλοπας Πύργου:

«Ο Πέλοπας Πύργου εκφράζει τα συλλυπητήριά του, για την απώλεια του Πάνου Ηλιόπουλου, ενός συμπολίτη μας που έχει αφήσει το δικό του στίγμα τόσο σαν ποδοσφαιριστής όσο και σαν προπονητής στα ηλειακά γήπεδα. Ο εκλιπών ξεκίνησε από μικρός την ποδοσφαιρική του καριέρα στον Πέλοπα Πύργου την ομάδα της γειτονιάς του και αγωνίστηκε με επιτυχία για πολλά χρόνια στην Θύελλα και τον Εθνικό Πύργου. Στην ομάδα μας διετέλεσε προπονητής για δύο χρόνια. Συλλυπητήρια και κουράγιο στην οικογένεια του και στους οικείους του».

Τέλος, ειλικρινή συλλυπητήρια και ευχές για κουράγιο και δύναμη στην οικογένειά του, εκφράζει και ο Πανωλενειακός Καράτουλα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος