FOLLOW US: facebook twitter

Θλίψη για τον τραγικό θάνατο του 55χρονου Ν. Βενιζέλου – Τι δείχνουν τα πρώτα ευρήματα της αστυνομικής έρευνας

Ημερομηνία: 21-11-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Slide, Κοινωνία, Νέα

«Παγωμένη» είναι η κοινωνία του Πύργου από τον τραγικό θάνατο που βρήκε ο 55χρονος Νίκος Βενιζέλος σε αγροτική περιοχή στο Λαμπέτι, καθώς η σορός του εντοπίστηκε απανθρακωμένη προχθές το μεσημέρι από τους οικείους του στη θέση «Γαλάνενα».

Τον 55χρονο αναζητούσαν ανήσυχοι οι δικοί του άνθρωποι από το βράδυ της Παρασκευής, καθώς το τελευταίο διάστημα φέρεται να είχε επιβαρημένη ψυχολογική κατάσταση.

Η μη εμφάνισή του σε συγγενικά του πρόσωπα, τα οποία συνήθιζε να επισκέπτεται, θορύβησε τον οικογενειακό του κύκλο και αμέσως άρχισαν να τον ψάχνουν στην ευρύτερη περιοχή. Με το πρώτο φως της ημέρας, οι έρευνες εντάθηκαν, μέχρι που τελικά εντοπίστηκε το αυτοκίνητό του καμένο και κατεστραμμένο ολοσχερώς, με τον ίδιο απανθρακωμένο στη θέση του συνοδηγού.

Δίπλα του βρέθηκε και ένα δίκαννο κυνηγετικό όπλο, το οποίο περιείχε δύο φυσίγγια αχρησιμοποίητα. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί του ΑΤ Πύργου, πυροσβέστες της ΠΥ Πύργου και ο ιατροδικαστής Πατρών, Ανδρέας Γκότσης, για να κάνει αυτοψία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Πρωινής, η δικογραφία της υπόθεσης διαβιβάστηκε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Πύργου, οι οποίοι ερευνούν προσεκτικά κάθε στοιχείο ή πληροφορία στο πλαίσιο της προανάκρισης για τη διερεύνηση των συνθηκών του θανάτου του 55χρονου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, από τα πρώτα ευρήματα της αστυνομικής έρευνας, δεν προκύπτουν στοιχεία που να οδηγούν σε εγκληματική ενέργεια και εικάζεται ότι πρόκειται για αυτοχειρία.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος