FOLLOW US: facebook twitter

Θλίψη από τον ξαφνικό χαμό του Γιώργου Καρώνη

Ημερομηνία: 29-04-2022 | Συντάκτης:

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, σε ηλικία 67 ετών, το Μεγάλο Σάββατο το μεσημέρι, ανήμερα της γιορτής του, ο συνταξιούχος Μαθηματικός Γιώργος Καρώνης αφήνοντας δυσαναπλήρωτο κενό στους οικείους του, τους εκατοντάδες μαθητές του και σε όλους όσους τον γνώριζαν.

Ο Γιώργος Καρώνης, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Βόλο, σπούδασε στο Μαθηματικό Πατρών όπου γνώρισε και την μετέπειτα σύζυγο του Νάγια Γιαννακοπούλου από τον Πύργο με την οποία και δημιουργήσαν μια όμορφη οικογένεια με δυο γιούς, τον Πέτρο και τον Ηλία που ευτύχησε να δει να προοδεύουν και να δημιουργούν.

Είχε διδάξει σε πολλά σχολεία της Ηλείας με τα περισσότερα χρόνια να είναι καθηγητής στο 1ο Λύκειο Πύργου, ενώ υπήρξε και γενικός γραμματέας του Παραρτήματος της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας Ν. Ηλείας «Ιππίας ο Ηλείος».

Ήταν ένας άνθρωπος που διακρίθηκε για το ήθος του, τη σεμνότητα, την αξιοπρέπεια και την έμπρακτη αγάπη προς όλους και ιδίως τους μαθητές του. Η ξαφνική απώλεια του γέμισε οδύνη την οικογένεια του, τους φίλους, τους συνάδελφους, τους μαθητές του.

Η εξόδιος ακολουθία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα του Πάσχα από τον Ιερό Ναό Αγίων Πάτων στον Πύργο, όπου δεκάδες συγγενείς και φίλοι του είπαν το τελευταίο αντίο…
Η «Πρωινή» εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος