FOLLOW US: facebook twitter

Θετικός τρόπος σκέψης: Θεμελιώδης παράγοντας επιτυχίας – Ενδιαφέρον σεμινάριο στο Στρέφι

Ημερομηνία: 27-01-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Σεμινάριο με θέμα «Θετικός τρόπος  σκέψης: θεμελιώδης παράγοντας επιτυχίας» θα διεξαχθεί στο Στρέφι Ηλείας, στην αίθουσα του  Δημοτικού  σχολείου,  στις 29 Ιανουαρίου, ημέρα Τετάρτη και ώρες 5.30-8.30 μ.μ.

Ο αρχαίος φιλόσοφος Αναξαγόρας, είχε πει, «Αρχή πάντων ο νούς». Πως όμως σχετίζεται ο νους, με την επιτυχία; Γιατί είναι ο θεμελιώδης παράγοντας για πνευματική και σωματικήυγεία; Η σύγχρονη ιατρική και ψυχολογία, έχουν αποδείξει ότι το τρίπτυχο που καθορίζει το τι είδους ζωή,  ζούμε, είναι:   Σκέψη — συναισθήματα –συμπεριφορά. Αυτή η διεργασία,  εάν μεν είναι  θετική, δημιουργεί επιτυχίες, και ευεξία στην ζωή. Αν όμως είναι αρνητική, προκαλεί ψυχοσωματικά προβλήματα, με δυσμενή επίδραση στην προσωπική και επαγγελματική ζωή.

Το σεμινάριο με θέμα «Θετικός τρόπος  σκέψης: θεμελιώδης παράγοντας επιτυχίας»   θα αναλύσει με ποιο τρόπο μπορούμε 1) να σκεπτόμαστε και να ενεργούμε θετικά 2) πως να διαχειριζόμαστε τις σχέσεις μας μέσα στην οικογένεια, στην εργασία, και στην προσωπική μας ζωή  3) πως να συμμετέχουμε συνειδητά, στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και στην βελτίωση των ανθρωπίνων σχέσεων μέσα στην κοινότητα-κοινωνία που ζούμε και 4) πως να διατηρούμε θετικό πνεύμα, παρόλες τις δυσκολίες και τα εμπόδια που δημιουργεί το περιβάλλον και η καθημερινότητα.

Σημειώνεται ότι  η διεξαγωγή του σεμιναρίου θα περιλαμβάνει ειδικό οπτικοακουστικό υλικό για πρακτική εφαρμογή και θα έχει βιωματική μορφή.

Η εισηγήτρια του σεμιναρίου κ. Κατερίνα Φραγκούλη είναι καθηγήτρια και σύμβουλος προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης. Έχει διατελέσει -ανάμεσα στα άλλα- συντονίστρια εκπαίδευσης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, πάνω από 10 έτη και του Ινστιτούτου χρηματοοικονομικών σπουδών,  και διεξάγει σεμινάρια ανάπτυξης ανθρωπίνου δυναμικού, σε μεγάλες επιχειρήσεις της Ελλάδας και της Κύπρου.

Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.  Προεγγραφή  ηλεκτρονικά στο e-mail: strefi.koino@gmail.com. Εγγραφές  5.00-5.30 μ.μ.,  πριν  την διεξαγωγή του,  στις 29/01/2020.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος