FOLLOW US: facebook twitter

Θετική η αποτίμηση για την Εκπτωτική Ημέρα του Σαββάτου

Ημερομηνία: 23-08-2021 | Συντάκτης:
Οι καταστηματάρχες ωστόσο ήλπιζαν σε κάτι περισσότερο καθώς η αγορά κινήθηκε σε μέτρα επίπεδα

Τονωτική ένεση για την τοπική αγορά του Πύργου, αποτέλεσε η διοργάνωση από τον Εμπορικό Σύλλογο, της Εκπτωτικής ημέρας  και ημέρας προσφορών στα καταστήματα της πόλης, το Σάββατο, όπου τα μαγαζιά έμειναν ανοιχτά όλη την ημέρα, από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, εξυπηρετώντας τους καταναλωτές. Ο κόσμος είχε την ευκαιρία να κάνει τα ψώνια του χωρίς συνωστισμό ότι ώρα ήθελε, ωστόσο αυξημένη καταναλωτική κίνηση υπήρξε τις ώρες αιχμής, κυρίως από τις 11 έως τις 2 το μεσημέρι , καθώς και το απόγευμα από τοις 7 έως τις 9, συνδυάζοντας έτσι μια βόλτα στον Πύργο, ψώνια και καφέ  μαζί.

Η μικρή αυτή αναθέρμανση της αγοράς, ήταν αναγκαία, αφού όλες τις προηγούμενες ημέρες την περίοδο του Δεκαπενταύγουστου, αν και στον Πύργο οι ετεροδημότες ήταν πολλοί, δεν υπήρξε η συνήθης για την εορταστική αυτή περίοδο  αγοραστική κίνηση κυρίως λόγω καύσωνα και πυρκαγιών.

Το Σάββατο λοιπόν που και η θερμοκρασία ήταν σε ελαφρώς χαμηλότερα επίπεδα  με τον καύσωνα να έχει υποχωρήσει, ήταν η πλέον κατάλληλη ημέρα για ψώνια. Βεβαίως, αν και οι προσδοκίες των εμπόρων αλλά και του Εμπορικού Συλλόγου ήταν υψηλές, οι καταστηματάρχες δήλωναν μεν ικανοποιημένοι από την προσέλευση, χωρίς ωστόσο η κίνηση να είναι η αναμενόμενη, περισσότερο ως μέτρια θα μπορούσε να χαρακτηριστεί.  Κυρίως δούλεψαν τα εμπορικά καταστήματα με είδη ένδυσης και υπόδησης, οι εκπτώσεις σε πολλές περιπτώσεις ήταν πράγματι γενναίες, ξεκινούσαν από 50% και έφταναν και το 70% , με ποιοτικά προίόντα , ενώ η εξυπηρέτηση ήταν πολύ φιλική από τους καταστηματάρχες τηρουμένων βεβαίως και όλων των υγειονομικών μέτρων.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος