FOLLOW US: facebook twitter

Θετική απόφαση για τον Α’ ΤΟΕΒ Πύργου

Ημερομηνία: 19-07-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

Τα δικαστήρια του Πύργου επισκέφθηκε την Παρασκευή ο Περιφερειάρχης Ηλείας Νεκτάριος Φαρμάκης μαζί  με τους Αντιπεριφερειάρχες Π.Ε Ηλείας κ. Γιαννόπουλο και Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βασιλόπουλο, όπου και κατέθεσε υπέρ του  Α΄ ΤΟΕΒ Πύργου, για τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε ο Οργανισμός στον πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας, μετά την διακοπή ηλεκτροδότησης.

Τα ασφαλιστικά μέτρα εκδικάστηκαν  από το Μονομελές Πρωτοδικείο Ηλείας με θετικό αποτέλεσμα για τον Α ΤΟΕΒ Πύργου όπου οι δύο δικηγόροι του Οργανισμού Θοδωρής Αντωνόπουλος και Βασίλης Λιμουρας πέτυχαν μια δίκαιη και σωστή δικαστική απόφαση που υποχρεώνει τη ΔΕΗ να σηκώσει τους διακόπτες και να δώσει ρεύμα στα αντλιοστάσια.

Ο όρος για την σύνδεση ξανά με τη ΔΕΗ ήταν  πληρώνονται οι  λογαριασμοί πού θα εκδίδονται από την ημέρα της δικαστικής απόφασης,  μέχρι την  6/10/21 και ακόμα να  πληρωθεί μέχρι τότε το ποσόν των  80.000€ έναντι τού παλιού χρέους. Ετσι οι  αγρότες  μπορούν πλέον να ποτίζουν  ποτίζουν  τις καλλιέργεις και τους αγρούς τους, αρκεί βεβαίως ο Α ΤΟΕΒ Πύργου να τηρήσει τους όρους που συφμωνήθηκαν.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλα τα Αιχμηρά και Ευθύβολα 19/07/2021


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος