FOLLOW US: facebook twitter

Θερμές εκδηλώσεις στο πρόσωπο του Ανδρέα Νικολακόπουλου

Ημερομηνία: 04-05-2023 | Συντάκτης:

Στις Τοπικές Κοινότητες της Ηλείας

Δεκτός με θερμές εκδηλώσεις στο πρόσωπό του γίνεται ο υποψήφιος βουλευτής Ηλείας κ. Ανδρέας Νικολακόπουλος, κατά τις επισκέψεις του στις Τοπικές Κοινότητες του Νομού.

Οι πρόεδροι και οι κάτοικοι των Τ.Κ. της Ηλείας, βλέπουν στο πρόσωπο του βουλευτή Ηλείας έναν νέο άνθρωπο, που από την πρώτη στιγμή της εκλογής του στο Κοινοβούλιο στάθηκε δίπλα τους σε προβλήματα και άλλα αιτήματα, με σκοπό την βελτίωση της καθημερινότητάς τους.

Αναγνωρίζουν τις διαρκείς προσπάθειες και παρεμβάσεις που έκανε ο κ. Νικολακόπουλος για χρηματοδοτήσεις σε όλους τους δήμους του Νομού, για την υλοποίηση αναγκαίων έργων οδοποιίας, ύδρευσης, αποχέτευσης, κοινόχρηστων χώρων κλπ. καθώς και για την ενίσχυση τοπικών επιχειρήσεων μέσω αναπτυξιακών προγραμμάτων (ΑΝΟΛ Α.Ε.).

Η εκτίμηση των κατοίκων των χωριών προς τον βουλευτή Ηλείας ξεκινάει και από το γεγονός πως ανά πάσα στιγμή βρέθηκε δίπλα τους με φυσική παρουσία ή τηλεφωνική επικοινωνία, κάτι που είναι βέβαιο ότι θα συνεχιστεί και μετά τις εκλογές, όπου ο κ. Νικολακόπουλος θα εξακολουθήσει να δίνει μικρές και μεγάλες μάχες για τους ανθρώπους που ζουν και δραστηριοποιούνται σε κάθε σημείο του Νομού μας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος