FOLLOW US: facebook twitter

Θεολόγος Χατζηαράπης: «Θα τα δώσουμε όλα για να στεφθούμε πρωταθλητές»

Ημερομηνία: 05-02-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής του Αίαντα, μιλά για το φετινό πρωτάθλημα της Α1 και το μεγάλο στόχο της ομάδας

 

Του Κώστα Πλιάγκου

 

Ο Θεολόγος Χατζηαράπης είναι ένας από τους βασικούς παίκτες, άρα και βασικούς συντελεστές της φετινής εκπληκτικής πορείας του Αίαντα στο πρωτάθλημα της A1 DEDALOS SECURITY. O 26χρονος ποδοσφαιριστής με καταγωγή (από την πλευρά της μητέρας του) από τα Σαβάλια, μπορεί να έγινε γνωστός για τις μεσοεπιθετικές του ικανότητες καθώς η φυσική του θέση είναι αριστερό εξτρέμ, αλλά φέτος στον Αίαντα παίζει αριστερό μπακ-χαφ καθώς στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής ο Αίας έχει Σταθάτο και Μπατζακόπουλο και ο τεχνικός Θοδωρής Ανδριόπουλος θέλει να χωρέσει στην ενδεκάδα έναν ακόμα ποιοτικό παίκτη, έστω και στο αριστερό άκρο της άμυνας, που θα μπορεί να βοηθάει και αυτός στη δημιουργία. Αυτός είναι ο Θεολόγος Χατζηαράπης, ένας ποδοσφαιριστής ταχύτατος, με πολύ καλή τεχνική κατάρτιση και δημιουργικός, με τις ικανότητες που έχει στη μεταβίβαση της μπάλας.

Ο Χατζηαράπης, ο οποίος -ειρήσθω εν παρόδω- έχει παίξει 8 χρόνια στον Ολυμπιακό Σαβαλίων (2008-2016), στον Πανηλειακό τη σεζόν της ανόδου στη Γ΄ Εθνική (2016-2017), την Κυπαρισσία και τα Μακρίσια (2017-2018) και την Εράνη Φιλιατρών (2018-2019), μίλησε στην «Πρωινή» για τη φετινή πορεία του Αίαντα στην Α1 και εξέφρασε την πίστη του πως η ομάδα θα πετύχει το στόχο της, που δεν είναι άλλος από τον τίτλο και την άνοδο στη Γ΄ Εθνική.

«Θέο», είστε πρώτοι και αήττητοι στο πρωτάθλημα και το φαβορί για τον τίτλο. Πού θεωρείς ότι οφείλεται αυτή η πολύ καλή μέχρι στιγμής πορεία του Αίαντα;

«Έχουμε δέσει πολύ ως ομάδα υπό τις οδηγίες του προπονητή μας, δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις και προσπαθούμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό, για να πετύχει η ομάδα το στόχο της. Στόχος μας είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα. Είναι δύσκολο, διότι φέτος υπάρχουν πολλές καλές ομάδες αλλά θα τα δώσουμε όλα για να φτάσουμε ως το τέλος και να στεφθούμε πρωταθλητές».

Έχεις αντιμετωπίσει όλες τις ομάδες στον α΄ γύρο. Ποια θεωρείς πιο επικίνδυνη στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος;

«Πιστεύω η Δόξα, διότι έχει πολύ καλό υλικό, πολύ καλούς και δυνατούς παίκτες, έμπειρους, που ξέρουν τι πρέπει να κάνουν στο γήπεδο».

Πού πιστεύεις ότι θα κριθεί ο τίτλος;

«Πιστεύω ότι θα κριθεί στη δύναμη. Σίγουρα θα υπάρχει κούραση στα πλέι-οφ, παίζει ρόλο και η προετοιμασία κάθε ομάδας και πιστεύω θα κριθεί στο στοιχείο της δύναμης. Διότι στο τέλος δεν θα έχεις τόσο καθαρό μυαλό για να παίξεις καλό ποδόσφαιρο, εκείνο που μετράει στα πλέι-οφ είναι το αποτέλεσμα και πρέπει να επιστρατευτεί η δύναμη για να επιβληθείς των αντιπάλων».

Πίεση και άγχος υπάρχουν, όντας στην κορυφή της βαθμολογίας;

«Σίγουρα υπάρχει πίεση και άγχος, όλες οι ομάδες πιστεύω πως έχουν άγχος, ειδικά εμείς που είμαστε και πρώτοι».

Η πρώτη ήττα, όταν αυτή έρθει, σας αγχώνει; Σκέφτεστε αυτό το ενδεχόμενο και το αν θα σας επηρεάσει στη συνέχεια;

«Μας αγχώνει. Και δεν είναι μόνο η ήττα, ακόμα και η ισοπαλία μας αγχώνει. Διότι παίζουμε σε κάθε ματς μόνο για τη νίκη, προκειμένου να κρατήσουμε ή να αυξήσουμε τη διαφορά από τον δεύτερο».

Πώς είναι το κλίμα στον Αίαντα; Μετά από πολλά χρόνια έχει πρωταγωνιστικούς στόχους…

«Το κλίμα που έχουμε στην ομάδα είναι πολύ καλό, διότι γνωριζόμαστε όλα τα παιδιά και πολλοί έχουμε παίξει και παλιότερα μαζί. Είμαστε δεμένοι πολύ και πιστεύω ότι αν όλα πάνε καλά φέτος και πάρουμε το πρωτάθλημα, θα είμαστε και του χρόνου οι ίδιοι παίκτες στον Αίαντα, κάτι που είναι πολύ καλό για την ομοιογένεια και τη συνοχή μιας ομάδας».

Η Διοίκηση του Αίαντα είναι αποφασισμένη να διατηρήσει την ομάδα ψηλά και τα επόμενα χρόνια;

«Η Διοίκηση είναι πολύ κοντά στην ομάδα, δεν έχουμε κανένα παράπονο, είναι δίπλα μας και στα εύκολα και στα δύσκολα. Πιστεύω ότι θα είναι δυναμική η παρουσία της και του χρόνου και εύχομαι για πολλά χρόνια, διότι ο Αίας είναι μια ιστορική ομάδα της Ηλείας και πρέπει πάντα να πρωταγωνιστεί».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος