FOLLOW US: facebook twitter

Δ. Θεοδωρόπουλος: «Σίγουρα η μαύρη προπαγάνδα θα ηττηθεί ξανά»

Ημερομηνία: 13-05-2016 | Συντάκτης:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

«Κε. Μπαξεβανάκη συμφωνούμε μαζί σας

Σίγουρα η μαύρη προπαγάνδα θα ηττηθεί ξανά»

Αργά ή γρήγορα όλα έρχονται στο φως.

Όση καλή προεργασία και να έχει γίνει όση διαστρέβλωση της πραγματικότητας και να υπάρξει οι αυταπάτες τελειώνουν όταν έρχεται ο λογαριασμός

Και φοβόμαστε ότι ο λογαριασμός δεν θα αργήσει να έλθει σε όλους μας.

Με αυτήν την λογική ειλικρινά δεν καταλαβαίνουμε κύριε Μπαξεβανακη η αποστροφή σας ότι «η μαύρη προπαγάνδα θα ηττηθεί ξανά» είναι ευχή η φόβος

Ίδωμεν…

Μέχρι πάντως να συμβεί αυτό να θυμίσουμε στον κο Βουλευτή ότι προς το παρόν έχουν ηττηθεί κατά κράτος όλοι αυτοί που είχαν αυταπάτες ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα εφάρμοζε στοιχειωδώς το πρόγραμμα του.

Καλή και φιλότιμη η προσπάθεια στο άρθρο του να κάνει το άσπρο μαύρο για την ασφαλιστική – φορολογική «μεταρρύθμιση».

Πάντως όση καλή θέληση και να έχουμε πουθενά δεν είδαμε κάτι που να θυμίζει έστω και στο ελάχιστο τις προεκλογικές εξαγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ περί του ασφαλιστικού.

Ούτε καν την 13η σύνταξη.

Μην μπούμε σε λεπτομέρειες.

Κατά τον κο Μπαξεβανάκη βλάπτεται το 5% του λαού κατά τον κύριο Κατρούγκαλο που εξ αντικειμένου είναι πιο έγκυρος βλάπτεται μόνο το 2%.

Σίγουρα κάτι δεν καταλαβαίνουμε εμείς ή κάτι δεν καταλαβαίνουν αυτοί που τα λένε όλα αυτά.

Καλό είναι λοιπόν να μας εξηγήσουν επακριβώς από ποιους θα λείψουν τα περίπου 3 Δις που θα εξοικονομηθούν από το ασφαλιστικό.

Εκτός και αν έχουμε εδώ μια κατά ΣΥΡΙΖΑ εκδοχή του θαύματος του πολλαπλασιασμού των πέντε άρτων και των δύο ιχθύων…

Και για να είμαστε και πιο συγκεκριμένοι πριν ο κος Βουλευτής καταπιαστεί στην μελέτη του με το κατ’ αυτόν ικανοποιητικό αφορολόγητο των μισθωτών, μιας και στους ελευθεροεπαγγελματίες είναι μηδενικό, καλό είναι να μας αναφέρει πόσο είναι το αφορολόγητο των βουλευτών για να έχουμε και ένα μέτρο σύγκρισης.

Και αν έχει λίγο χρόνο ας δει πόσα ήταν τα χρήματα που κυριολεκτικά κατασχέθηκαν και με την δική του ψήφο από τους μονοσυνταξιούχους του ΤΣΑΥ και που τελικά θα πάνε.

Και για να τον διευκολύνουμε να του πούμε ότι κάποιοι «αφελείς» ασφαλισμένοι του ΤΣΑΥ πλήρωναν για πάνω από 20 χρόνια προαιρετικά 1100 με 1200€ τον χρόνο επί πλέον για να πάρουν παραπάνω σύνταξη.

Τελικά μια πρόταση του Νομοσχεδίου Κατρούγκαλου ήταν αρκετή για να κάνουν φτερά.

Και όχι τίποτα άλλο αλλά έχουμε μείνει με την απορία για το που τελικά είμαστε εμείς που τα ψάχνουμε.

Είμαστε στην ασήμαντη μειοψηφία του 2% που βλάπτονται ή πρέπει και μείς να πανηγυρίζομε με το 98% του λάου που ωφελείται….

Δημήτρης Θεοδωρόπουλος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος