FOLLOW US: facebook twitter

The Prodigy: Πέθανε το ανερχόμενο αστέρι του ΜΜΑ σε ηλικία μόλις 18 ετών (vid)

Ημερομηνία: 10-01-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Σοκ στον κόσμο των πολεμικών τεχνών προκάλεσε ο θάνατος της 18χρονης Βικτόρια Λι, γνωστής και ως «The Prodigy».

Σοκαρισμένη είναι η κοινότητα του MMA, μετά την είδηση για το πρόωρο χαμό αθλήτριας. Πιο συγκεκριμένα, η ανερχόμενη σταρ του ONE Championship, Victoria Lee, άφησε την τελευταία της πνοή, μόλις στα 18 της χρόνια. Την τραγική είδηση έκανε γνωστή η αδερφή της Angela Lee μέσω ανάρτησής της στα social media.

Με την ανακοίνωση της είδησης οι ρεπόρτερ έσπευσαν να επικοινωνήσουν με τους αρμόδιους γιατρούς, προκειμένου να γνωστοποιηθούν τα αίτια του θανάτου. Μέχρι στιγμής όμως δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια θανάτου της νεαρής αθλήτριας.

Γνωστό μόνο είναι ότι η Angela Lee έγραψε για το θάνατο της αδερφής της Victoria πως συνέβη στις 26 Δεκεμβρίου και τίποτα παραπάνω. Επίσης, ο αδερφός των δύο αθλητριών είναι ο πρωταθλητής και κορυφαίο όνομα στον χώρο, Christian Lee.

Το θέμα έχει αρχίσει να παίρνει τεράστια έκταση λόγω και του ονόματος της οικογένειας Lee και εντός των επόμενων ωρών σίγουρα θα υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς έφυγε από τη ζωή ένα κορίτσι που μόλις είχε ενηλικιωθεί.

Η Victoria Lee γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Χαβάη, όπου υπήρξε μέλος μιας οικογένειας με ισχυρούς δεσμούς με το ΜΜΑ. Η Άντζελα είναι κάτοχος στην κατηγορία atomweight στο ONE Championship. Το ONE είναι η μεγαλύτερη προωθητική ενέργεια του MMA στην Ασία.

Ο πρόεδρος του ONE, Chatri Sityodtong, απέτισε φόρο τιμής στην Βικτόρια.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος