FOLLOW US: facebook twitter

“The Mythos Project”: Tο μεγαλύτερο πολυεθνικό κινηματογραφικό εργαστήριο είναι εδώ!

Ημερομηνία: 05-12-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Νέα, Πολιτισμός
-Συμμετέχουν πάνω από 100 νέοι από 15 ευρωπαϊκές χώρες – Χώρος διεξαγωγής του το ΤΕΙ Πύργου

Μοιάζει απίστευτο αλλά είναι γεγονός!

Το μεγαλύτερο πολυεθνικό εργαστήριο Νεανικής Οπτικοακουστικής Έκφρασης και Δημιουργίας του κόσμου, γίνεται στον Πύργο! Πρόκειται για το “The Mythos Project”, μια κινηματογραφική δράση  Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας και της Camera Zizanio που υλοποιείται φέτος για 9η συνεχή χρονιά, όπου συμμετέχουν περισσότεροι από 100 νέοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό -ως κι από την Κίνα!

Είναι το μακροβιότερο κινηματογραφικό εργαστήριο στην Ευρώπη και αναμφισβήτητα το πιο σημαντικό από άποψη συμμετοχών και παραγόμενου έργου. Το συγκεκριμένο   πρότζεκτ είναι το πιο σημαντικό σημείο συνάντησης των νέων κινηματογραφιστών στην Ευρώπη, όπου χώρος διεξαγωγής του είναι το ΤΕΙ Πύργου, απ όπου και το φωτογραφικό υλικό από την πρώτη συνάντηση.

Δεκάδες νέοι απ όλη την Ευρώπη,  από  15 περίπου ευρωπαϊκές χώρες που συμμετέχουν στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους και την Camera Zizanio, συμμετέχουν σ αυτό. Κάποιοι έρχονται ειδικά για το Mythos Project. Μετά το εργαστήριο, χωρίζονται σε πολυεθνικές ομάδες, συζητούν, ανταλλάσουν ιδέες και με όπλο τη φαντασία, τις κάμερες και τους υπολογιστές, μέσα σε πέντε μέρες δημιουργούν ταινίες μικρού μήκους.  Εδώ οι κάμερες πραγματικά «παίρνουν φωτιά»! Η νεανική δημιουργικότητα απογειώνεται!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος