FOLLOW US: facebook twitter

Θάνατος-μυστήριο 20χρονης φοιτήτριας από χωριό του Πύργου!

Ημερομηνία: 26-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα
Συγκλονίζει την τοπική κοινωνία ο πρόωρος χαμός του κοριτσιού που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είχε εισπνεύσει αέριο ήλιου από το «μπαλόνι του γέλιου»

Την τοπική κοινωνία του Πύργου, συγκλονίζει ο θάνατος – μυστήριο 20χρονης φοιτήτριας από γειτονικό χωριό του Πύργου που έχει βυθιστεί στο πένθος, καθώς το κορίτσι βρέθηκε το πρωί της Κυριακής νεκρή στο σπίτι της στην Αθήνα. Η οικογένειά της, φίλοι και γνωστοί είναι συντετριμμένοι, καθώς επρόκειτο για ένα πολύ χαμογελαστό πλάσμα, μια όμορφη κοπέλα, άριστη μαθήτρια που σπούδαζε Ψυχολογία. Η οικογένειά της είναι πολύ γνωστή και αγαπητή και ο πατέρας της δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην ευρύτερη περιοχή του Πύργου.

Οι συνθήκες του θανάτου του νεαρού κοριτσιού είναι πολύ περίεργες, διερευνώνται με μεγάλη προσοχή από τις αστυνομικές αρχές που περιμένουν τις απαντήσεις από τον ιατροδικαστή για να ρίξει φως στην υπόθεση, να αποκλείσει ή όχι την εγκληματική ενέργεια καθώς ακόμα δεν γνωρίζουν αν πρόκειται  για αυτοχειρία, ατύχημα ή ακόμα και αν εμπλέκονται άλλα άτομα στο θάνατό της.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, η οικογένειά της θορυβημένη αναζητούσε την 20χρονη τις τρεις τελευταίες μέρες, καθώς δεν απαντούσε στις τηλεφωνικές τους κλήσεις, κάτι που δεν συνήθιζε να κάνει. Μάλιστα απευθύνθηκαν και στην σπιτονοικοκυρά της στο σπίτι που νοίκιαζε στην Αθήνα σε ένα διώροφο και τους απάντησε και εκείνη ότι δεν είχε δει καθόλου το κορίτσι τους. Έτσι ο πατέρας αποφάσισε να ανέβει ο ίδιος στην Αθήνα απευθυνόμενος όμως στις αρχές και με την συνοδεία αστυνομικών και κλειδαρά επιχείρησαν να μπουν στο σπίτι της 20χρονης.  Οι ίδιες πάντα πληροφορίες που μεταφέρουμε όμως με επιφύλαξη, είναι ότι βρέθηκαν μπροστά σε ένα τραγικό θέαμα, καθώς το κορίτσι ήταν ακίνητο και κατάλαβαν ότι ήταν νεκρό!  Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις καθώς αναμένεται το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, η άτυχη 20χρονη είχε εισπνεύσει κάτω από αδιευκρίνιστε συνθήκες αέριο ήλιου μέσα από μπαλόνι – κάτι το οποίο δυστυχώς είναι αρκετά διαδεδομένο στους χώρους της νεολαίας ως «αέριο του γέλιου»-  αλλά αυτό ίσως να την οδήγησε στο θάνατο!

Πρόκειται για μια  φαινομενικά «αθώα» αλλά τελικώς επικίνδυνη περιπέτεια, όπου συνήθως παρέες φίλων για να γελάσουν– κυρίως συναντάται σε τουριστικά μέρη στην Ελλάδα και στα νησιά και αρκετά άτομα έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία- εισπνέουν αέριο από ήλιο μέσα από ένα μπαλόνι, καθώς αυτό τους  προκαλεί ευφορία, γέλιο,  αλλάζει και κάνει πιο ψιλή τη φωνή, χαλαρώνει το μυϊκό σύστημα και τις αισθήσεις αλλά μπορεί να καταστεί επικίνδυνο και να πάθει κάποιος ασφυξία που μπορεί να οδηγήσει και στο θάνατο! Ο μεγαλύτερος κίνδυνος από την χρήση του είναι η έλλειψη οξυγόνου γι αυτό και οι ειδικοί εκπέμπουν SOS, αφού μπορεί να προκαλέσει ασφυξία, επιληπτικές κρίσεις ή και εμφράγματα, μέχρι και θάνατο! Τι έγινε ωστόσο με την συγκεκριμένη φοιτήτρια που είχε αυτήν την τραγική κατάληψη, κανείς δεν μπορεί ακόμα να γνωρίζει μια και οι έρευνες συνεχίζονται! Πάντως λέγεται ότι το σπίτι της κοπέλας ήταν τακτοποιημένο και άψογα νοικοκυρεμένο, δεν υπήρχαν ενδείξεις ότι στον ίδιο χώρο είχαν βρεθεί και άλλα άτομα, αλλά και αυτό ερευνάται.

Η οικογένεια του άτυχου κοριτσιού -που έχει ακόμα δύο αδέλφια- είναι συγκλονισμένη και γεμάτη ερωτηματικά, αφού δεν μπορούν ακόμα να δώσουν καμία απάντηση σε αυτό το μυστηριώδες τέλος του παιδιού τους! Κανένας λόγος παρηγοριάς δεν υπάρχει για τους γονείς. Κοντά τους στο χωριό από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν δεκάδες συγχωριανοί τους και φίλοι της 20χρονης, για να συμπαρασταθούν στον πόνο και την οδύνη τους, για τον χαμό μιας κοπέλας σαν τα γάργαρα νερά, που κανείς ποτέ δεν φανταζόταν ότι θα είχε ένα τέτοιο πρόωρο και τόσο τραγικό τέλος.  Κι αν τελικά ο θάνατος της κοπέλας αποδειχθεί ότι προέρχεται από το «αέριο του γέλιου», αυτό θα πρέπει σίγουρα να κινητοποιήσει τις αρχές και να θορυβήσει ιδιαίτερα την κοινωνία! Διότι οι κίνδυνοι για τα παιδιά μας πληθαίνουν από την είσοδο νέων  κάθε φορά «εχθρών», παιχνίδια που πολλές φορές μοιάζουν αθώα, αλλά μόνο αθώα δεν είναι τελικά…

Η Πρωινή εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους γονείς και την οικογένεια της κοπέλας και τους εύχεται κουράγιο και δύναμη ψυχής για το κορίτσι τους…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος