FOLLOW US: facebook twitter

Τεστ ΠΑΠ από το Δίκτυο μαιών Ηλείας στην Κοινότητα Μέλισσας – Η πρόληψη είναι στάση ζωής

Ημερομηνία: 21-10-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα, Υγεία

Με διάθεση προσφοράς στο συνάνθρωπο σε μια εποχή με πολλές δυσκολίες και απαιτήσεις η Κοινότητα Μέλισσας του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης  συνεχίζει με τα ελάχιστα μέσα που διαθέτει να προσφέρει ιατρικές δράσεις με την πολύτιμη συνδρομή του Δικτύου Μαιών Ηλείας.

Έτσι, για τέταρτη συνεχή χρονιά έδωσε τη δυνατότητα στις γυναίκες της Μέλισσας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής να υποβληθούν σε τεστ ΠΑΠ, μια τόσο σημαντική εξέταση για την υγεία τους.

Η δραστήρια πρόεδρος της Τ.Κ κ. Αλεξάνδρα Λυκοκανέλλου τόνισε ότι «Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένη αφού έχουμε καταφέρει να κάνουμε την “πρόληψη” στάση ζωής στην Κοινότητα της Μέλισσας. Επίσης, χαίρομαι για την γυναικεία συμμετοχή αλλά και την αίσθηση ευθύνης για την υγεία τους.

Ειλικρινά, αυτό μας δίνει δύναμη κι αισιοδοξία για να επιτυγχάνουμε και να διατηρούμε μια υγιή κοινωνία, όπως αξίζει σε κάθε άνθρωπο.

Ένα τεράστιο Ευχαριστώ από καρδιάς στις μαίες μας Αρετή Τσερεμέ και Σοφία Γκαμάρη που συντόνισαν υποδειγματικά την όλη διαδικασία σύμφωνα με όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα. Ανεκτιμητη η προσφορά τους!!

Θα συνεχίσουμε να διοργανώνουμε δράσεις ιατρικής φροντίδας και κυρίως “πρόληψης”! “Κάλλιον το προλαμβάνειν η το θεραπεύειν” έλεγε ο Ιπποκράτης.»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος