FOLLOW US: facebook twitter

Τεστ κορονοϊού στους υπαλλήλους των δικαστηρίων Πύργου από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ

Ημερομηνία: 27-10-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Τεστ κορονοϊού διενεργήθηκαν χθες το πρωί στους υπαλλήλους των δικαστηρίων Πύργου από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, στο πλαίσιο προληπτικών ελέγχων στις δημόσιες υπηρεσίες της χώρας. Η λήψη των δειγμάτων ξεκίνησε λίγο μετά τις 8:30 το πρωί στην αίθουσα όπου διεξάγονται οι δίκες του Μικτού Ορκωτού και μέσα σε μία ώρα περίπου είχε ολοκληρωθεί. Συνολικά ελήφθησαν δείγματα από 35 υπαλλήλους, όσο είναι και το ανώτατο επιτρεπτό όριο ημερησίως, και σήμερα θα ληφθούν και τα υπόλοιπα.

Η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Γραμματείας του Πρωτοδικείου Ηλείας, ΜαρούσωΚαλυβιώτη, δήλωσε στην «Πρωινή» ότι καθημερινά τηρούνται αυστηρά όλα τα μέτρα για την αποφυγή της διασποράς του κορονοϊού, εκφράζοντας την ικανοποίησή της για τα τεστ που έκανε ο ΕΟΔΥ.

«Στο πλαίσιο προληπτικών ελέγχων των δημοσίων υπηρεσιών, σήμερα (σ.σ. χθες) ήρθε κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στα δικαστήρια και διενήργησε συνολικά 35 τεστ σε συναδέλφους , που είναι και το ανώτατο όριο. Αύριο θα κάνει τεστ και στους υπόλοιπους συναδέλφους. Εμείς τηρούμε απαρέγκλιτα τα μέτρα πρόληψης, τα οποία είναι αναρτημένα παντού στο κτίριο, φοράμε μάσκες και τηρούμε τις αποστάσεις ασφαλείας. Παράλληλα, καταγράφουμε και τα ονόματα όσων επισκέπτονται τα γραφεία, ποιος μπαίνει ποιος βγαίνει κλπ», ανέφερε.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος