FOLLOW US: facebook twitter

Τέσσερις νέοι υπ. δημοτικοί σύμβουλοι ανακοινώθηκαν από τον Τάσο Κάπο

Ημερομηνία: 25-04-2023 | Συντάκτης:

ΔΗΜΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ «Αλλάζουμε τον τόπο μας»

Τα ονόματα ακόμη τεσσάρων υποψηφίων δημοτικών συμβούλων που κατέρχονται στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές με την παράταξη «Αλλάζουμε τον τόπο μας», ανακοίνωσε ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης, υπ. Δήμαρχος Ζαχάρως Τάσος Κάπος.

«Είναι υποψήφιοι που εκπροσωπούν όλο το εύρος των κοινωνικών και επαγγελματικών ομάδων και διακρίνονται από υψηλό αίσθημα ευθύνης, ομαδικό πνεύμα, εντιμότητα, διεκδικητικότητα, φιλότιμο και θέληση για ανιδιοτελή προσφορά. Μας ενώνει όλους η αδιαμφισβήτητη αγάπη για τον τόπο μας και το κοινό όραμα να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για έναν Δήμο πρότυπο, που διαδραματίζει ρόλο πρωταγωνιστή!» ανέφερε ο κ. Κάπος

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΑΝΤΕΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ

Γεννήθηκα στη Ζαχάρω. Αποφοίτησα από το Γενικό Λύκειο Ζαχάρως. Σπούδασα στην Οδοντιατρική Σχολή του Βελιγραδίου και του Νόβι – Σαντ. Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου εργάστηκα στο κρατικό ραδιόφωνο Σερβίας έχοντας την επιμέλεια και παρουσίαση ειδικής εκπομπής, παγκόσμιας εμβέλειας, με σκοπό την ενίσχυση της ελληνοσερβικής φιλίας.

Είμαι ενεργό μέλος του Πανελληνίου Οδοντιατρικού Συλλόγου και διετέλεσα αντιπρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Ζαχάρως. Από το 2003 ζω στη Ζαχάρω όπου και διατηρώ ιδιωτικό ιατρείο.

Συμμετέχω πολύ συχνά σε οδοντιατρικά συνέδρια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
Είμαι παντρεμένος με τη Ζηνοβίου Μαργαρίτα και έχουμε αποκτήσει δύο παιδιά.

Συμπαρατάσσομαι στο πλευρό του Κάπου Τάσου, διότι μας συνδέουν κοινές απόψεις για ζωτικής σημασίας ζητήματα. Ο συνδυασμός της παράταξής μας συγκεντρώνει χαρακτηριστικά που εγγυώνται την αποτελεσματική και χρηστή διαχείριση των δημοτικών ζητημάτων καθώς στελεχώνεται από ανθρώπους άφθαρτους, επαγγελματικά καταξιωμένους και, το σημαντικότερο, άτομα από όλο το πολιτικό φάσμα που αγαπούν την περιοχή μας και έχουν δύναμη και διάθεση για προσφορά.

Σ’ αυτές τις εκλογές έχουμε την ευκαιρία να στηρίξουμε μια νέα πρόταση για την τοπική αυτοδιοίκηση.

Μπορούμε να αναδείξουμε νέους ανθρώπους με καινοτόμες ιδέες σε ένα δημοκρατικό μοντέλο διοίκησης όπου κυριαρχεί ο διάλογος και η συλλογικότητα.

Τώρα ήρθε η ώρα να αλλάξουμε τον τόπο μας, με όραμα για τον δήμο μας και με αίσθημα ευθύνης για τον συνδημότη μας, με μια ακέραιη εντιμότητα ως μοναδικό οδηγό των πολιτικών επιλογών μας και σκοπό μας την άμεση δημοκρατία.

ΤΑΣΟΣ ΒΑΡΕΛΑΣ

Γεννήθηκα το 1986 στη Μίνθη, 22 χιλιόμετρα από την Ζαχάρω, όπου μεγάλωσα, μένω μόνιμα και εργάζομαι.

Είμαι ιδιοκτήτης κτηνοτροφικής μονάδας και παράλληλα ασχολούμαι με την ελαιοκαλλιέργεια. Ως αγρότης, όπως και πολλοί συμπολίτες μου είμαι σε θέση να γνωρίζω τα προβλήματα του κλάδου μας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής μας.

Πρώτη φορά εμπλέκομαι με τα κοινά. Επέλεξα τον Τάσο και τον συνδυασμό του γιατί θέλω να είμαι μέρος μίας δυνατής ομάδας που θα κερδίσει τις εκλογές και θα προχωρήσει στις μεγάλες αλλαγές που χρειαζόμαστε σε κάθε σημείο του Δήμου μας.

Τον Τάσο Κάπο τον γνωρίζω πάνω από 15 χρόνια και τον βλέπω κάθε μέρα στην Ζαχάρω.

Από την στιγμή που έμαθα για την απόφασή του να κατέβει ως υποψήφιος Δήμαρχος Ζαχάρως – Φιγαλείας, πήγα και τον συνάντησα.

Μιλήσαμε, μου ανέλυσε το όραμά του και μου εξέφρασε τις ιδέες που έχει για το καλό του τόπου μας.

Ο Τάσος Κάπος είναι ένας απλός άνθρωπος και ξέρω πως αυτά που σου λέει τα κάνει πράξεις!

Για αυτό το λόγο αποφάσισα να σταθώ στο πλευρό του και να τον στηρίξω.

Δεν θα μπορούσα να απουσιάζω από τον κρίσιμο αγώνα που δίνει ο συνδυασμός μας και ο επικεφαλής του, για την μεγάλη αλλαγή στον Δήμο μας.

Με όπλο την όρεξη για δουλειά, την ανιδιοτέλεια και την σοβαρότητα των ανθρώπων που απαρτίζουν την κίνηση και το συνολικό πρόγραμμα διακυβέρνησης του Δήμου, φιλοδοξούμε να κερδίσουμε τις εκλογές τον ερχόμενο Οκτώβρη.

Θέτω υποψηφιότητα ως Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό του υποψήφιου Δημάρχου Τάσου Κάπου με έναν στόχο.

Να κάνουμε τον τόπο μας καλύτερο !!!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Γεννήθηκα 1990. Είμαι από την Σμέρνα όπου μεγάλωσα και τώρα ζω στην Ζαχάρω

Είμαι παντρεμένος με την Ιωάννα Τζίβα και έχουμε δύο παιδιά τον Γιάννη 6 ετών και την Μαριέττα 4 ετών.

Εργαζόμουν από πολύ μικρή ηλικία ως υπάλληλος στον χώρο της εστίασης και παράλληλα στον αγροτικό τομέα

Πλέον ασχολούμαι μόνο με τον αγροτικό τομέα και συγκεκριμένα με τις ελιές και έχω ενταχθεί στο πρόγραμμα νέων αγροτών

Είμαι ενεργό μέλος και γενικός γραμματέας του πολιτιστικού συλλόγου της Σμερνας από το 2010 έως και σήμερα.

Με τον Τάσο Κάπο γνωριστήκαμε και γίναμε φίλοι πριν λίγα χρόνια και σύντομα συνεργαστήκαμε στον τομέα της ελαιοκαλλιέργειας.

Βλέποντας τον ως επιχειρηματία στα καταστήματα του και στο πως λειτουργεί με τις αγροτικές του εκτάσεις κατάλαβα πως είναι ο σωστός άνθρωπος και ο πλέον ικανός να οδηγήσει τον Δήμος μας σε αναπτυξιακή πορεία

Αυτό είναι και ο κύριος λόγος που αποφάσισα να ενταχθώ στην ομάδα που χτίζεται γύρω του κι όλοι μαζί να στηρίξουμε το πλάνο του για τον δήμο.

Γι αυτό ζητώ από τους συνδημότες μου να μου δώσουν την ευκαιρία να εκπροσωπήσω την γενιά μου, συμμετέχοντας πιο ενεργά, από τη θέση, του Δημοτικού Συμβούλου.

Επιλεγόμαστε για να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας. Για να βρίσκουμε εφικτές λύσεις σε προβλήματα και προβληματισμούς.

Επιλεγόμαστε για να συνεχίσουν τα παιδιά μας να ζουν περήφανα στον τόπο τους!

ΕΦΗ ΒΛΑΜΗ

Γεννήθηκα το 1988 και μεγάλωσα στην Ζαχάρω έως τα 18 μου. εδώ τέλειωσα το λύκειο ενώ παράλληλα για κάποια χρόνια ήμουν αθλήτρια στον Ν.Ο. Ζαχάρως.

Είμαι απόφοιτη Οδοντικής Τεχνολογίας, Πρωταθλήτρια Ελλάδος στην ξιφασκία με αμαξίδιο καθώς και αρκετές καλές θέσεις σε διεθνή τουρνουά.

Έχω εργαστεί ως βοηθός οδοντιάτρου και από το 2014 εργάζομαι ως Ιδιωτική
Υπάλληλος.

Ύστερα από ώριμη σκέψη, αποφάσισα στις επικείμενες Δημοτικές εκλογές, να συστρατευτώ με τον υποψήφιο Δήμαρχο Ζαχάρως Τάσο Κάπο, καθώς είχαμε συνεργαστεί και παλιότερα και είμαι σε θέση να γνωρίζω την ενσυναίσθησή του και το πώς δρα ενεργά σε διάφορα ευαίσθητα κοινωνικά θέματα.

Στο πρόσωπό του διέκρινα τιμιότητα, ευθύτητα, ειλικρίνεια στις προθέσεις του, ευαισθησία στις ευπαθείς ομάδες και αξιοπρέπεια ως στάση ζωής. Συνεπώς έχουμε κάποια κοινά οράματα και ιδέες ώστε να αναβαθμιστεί και να αναπτυχθεί ο τόπος μας.

Πέραν αυτών ο Δήμος μας έχει ανάγκη δημιουργίας υποδομών για άτομα με αναπηρία με σκοπό την διευκόλυνση των δημοτών που το έχουν ανάγκη αλλά και των τουριστών που θα ήθελαν να επισκεφτούν τον όμορφο τόπο μας. Γνωρίζοντας τι σημαίνει αναπηρία, διαπίστωσα πολλά κακώς κείμενα εις βάρος των ΑΜΕΑ, στον Δήμο μας. Τα ανθρώπινα δικαιώματα των αναπήρων καταπατούνται καθημερινά.

Αγαπώ τη γενέτειρα μου και θέλω να προσφέρω ό,τι καλύτερο μπορώ για την Ζαχάρω μας

Ζητώ την υποστήριξή σας, ώστε μαζί να αγωνιστούμε για έναν ανθρώπινο Δήμο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος