FOLLOW US: facebook twitter

Τεράστια έκρηξη σε σύνδεσμο του Παναθηναϊκού: Δημιουργήθηκε κρατήρας, ξηλώθηκαν πόρτες στη γειτονιά (vids)

Ημερομηνία: 12-01-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα στο Σύνδεσμο Φιλάθλων του Παναθηναϊκού στο Μαρούσι.

Τεράστια έκρηξη από δυναμίτιδα σημειώθηκε στις 3:45 τα ξημερώματα της Πέμπτης (12/1) σε σύνδεσμο φιλάθλων του Παναθηναϊκού επί της οδού Αναβρύτων 8 και Σπύρου Λούη στο Μαρούσι.

Η έκρηξη ακούστηκε πολλά χιλιόμετρα μακριά ενώ από το ωστικό κύμα προκλήθηκαν εκτεταμένες υλικές ζημιές σε τουλάχιστον έξι σπίτια, σε δύο καταστήματα καθώς και σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Θραύσματα από τζάμια εκτινάχθηκαν σε απόσταση τουλάχιστον 80 μέτρων. Μάλιστα, η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή που δημιουργήθηκε μικρός κρατήρας, ενώ ένας κάτοικος της περιοχής ξύπνησε έντρομος και ένιωσε αδιαθεσία με αποτέλεσμα να μεταφερθεί προληπτικά στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, ο δράστης επέβαινε σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού και είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του. Οι κινήσεις του έχουν καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας και όλα δείχνουν ότι πρόκειται για επαγγελματικό «χτύπημα».

Σημειώνεται ότι αυτή είναι η τρίτη φορά που γίνεται επίθεση στον συγκεκριμένο σύνδεσμο ωστόσο είναι η μόνη φορά που προκλήθηκε τόσο ισχυρή έκρηξη λόγω της δυναμίτιδας. Τις δύο προηγούμενες φορές, είχαν χρησιμοποιηθεί γκαζάκια.

Στο σημείο έσπευσαν το τμήμα εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών, καθώς και δυνάμεις της Πυροσβεστικής, ωστόσο δεν χρειάστηκε η επέμβαση τους καθώς δεν είχε προκληθεί φωτιά.

Δείτε εδώ τα βίντεο: https://www.gazzetta.gr/plus/2187132/terastia-ekrixi-se-syndesmo-toy-panathinaikoy-dimioyrgithike-kratiras-xilothikan?fbclid=IwAR0LYidxqnaJ9J80zsq7W0YxO6nuVw4CiKWe92MSL7HPY08NIAl2b4akBgk

Πηγή: gazzetta.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος