FOLLOW US: facebook twitter

Τένις: Ιστορική πρόκριση της Σάκκαρη στα προημιτελικά του Roland Garros!

Ημερομηνία: 07-06-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο απόλυτος θρίαμβος! Η Μαρία Σάκκαρη πέταξε έξω με επιβλητικό τρόπο το Νο.5 του κόσμου και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Roland Garros!
Εκπληκτική η 25χρονη Ελληνίδα, ισοπέδωσε με 6-1, 6-3 σε μόλις 66 λεπτά τη Σοφία Κένιν, περσινή φιναλίστ της διοργάνωσης, και έφτασε για πρώτη φορά στην καριέρα της σε οκτάδα Grand Slam! Εκεί θα περιμένει τη νικήτρια του βραδινού αγώνα ανάμεσα στην περσινή νικήτρια Ίγκα Σβιόντεκ και τη νεαρή Μάρτα Κόστγιουκ.
Εκτός των άλλων, η Μαρία είναι η πρώτη Ελληνίδα στην Open Era που φτάνει σε προημιτελικά Grand Slam. Και, βέβαια, είναι η πρώτη φορά που η Ελλάδα έχει διπλή εκπροσώπηση στα προημιτελικά!
Ό,τι και να πούμε για αυτό το κορίτσι είναι λίγο… Δουλεύει τόσο σκληρά και πραγματικά ήταν ζήτημα χρόνου να γίνει η υπέρβαση και να δείξει το «μέταλλο» της πρωταθλήτριας. Είναι σταθερά τον τελευταίο καιρό τενίστρια του Top 20, όμως, πιστέψτε μας, είναι για παραπάνω!/ 00:31
Μόνο και μόνο με τις δύο τελευταίες νίκες της στο Παρίσι έδειξε ότι μπορεί να νικήσει κάθε αντίπαλό… Ακόμα και την «καυτή» Σβιόντεκ, που λογικά θα περάσει το βράδυ στην οκτάδα…

Πηγή: sdna.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος