FOLLOW US: facebook twitter

Τελευταίο αντίο χθες στον Κωνσταντίνο Μίχαλο – Το «παρών» έδωσε στην κηδεία του και η Ηλεία

Ημερομηνία: 10-08-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Το τελευταίο αντίο είπαν φίλοι, συγγενείς και εκπρόσωποι του επιχειρηματικού και πολιτικού κόσμου στον πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και του ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνο Μίχαλο  ο οποίος πέθανε την περασμένη Παρασκευή, από ανακοπή καρδιάς, σε ηλικία 61 ετών, στο εργοστάσιό του που ήταν στην περιοχή των πυρκαγιών της Βορειοανατολικής Αττικής.

Η κηδεία του Κωνσταντίνου Μίχαλου πραγματοποιήθηκε σε κλίμα βαθιάς θλίψης και οδύνης στο Ά Νεκροταφείο Αθηνών. Τραγικές φιγούρες η σύζυγός του και τα τέσσερα παιδιά του εκλιπόντος. Το «παρών»  έδωσαν μεταξύ άλλων ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης κ.α

Παρόντες εκτός από την οικογένεια ήταν σχεδόν όλοι οι πρόεδροι επιμελητηρίων και των συνδέσμων της χώρας.

Και η Ηλεία έδωσε το «παρών»

Το «παρών» στην κηδεία του Κωνσταντίνο Μίχαλου έδωσε  όμως και η Ηλεία, καθώς ο εκλιπών διατηρούσε στενούς δεσμούς με τον νομό μας και άριστη συνεργασία με το Επιμελητήριο Ηλείας, συνδέοντας τη θητεία του στον επιμελητηριακό θεσμό,  με σοβαρές παρεμβάσεις σε θέματα που αφορούσαν τα κόκκινα δάνεια,  την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και την οικονομική ανάπτυξη του τόπου. Το Επιμελητήριο Ηλείας εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρος Κώστας Λεβέντης, στενός φίλος του Κωνσταντίνου Μίχαλου τον οποίο μάλιστα ο εκλιπών είχε ορίσει αντιπρόεδρο στο Ινστιτούτο Ερευνών και Μελετών της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος. Παρευρέθηκαν ακόμα ο βουλευτής Μιχάλης Κατρίνης, ο Ηλείος Δ/νων σύμβουλος του ΟΣΕ Αθανάσιος Κοτταράς και ο Ηλείος Καθηγητής Χάρης Λαμπρόπουλος- μέλος του Δ.Σ του ΕΒΕΑ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος