FOLLOW US: facebook twitter

Τελευταίο αντίο χθες στο Βαρθολομιό για την Φρόσω Σπεντζάρη – Κηδεύτηκε πάνδημα η πρώην βουλευτής της ΝΔ στη γενέτειρά της

Ημερομηνία: 11-11-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Το Βαρθολομιό που αγάπησε, ο τόπος της,  αποχαιρέτισε χθες την πρώην βουλευτή Ηλείας της ΝΔ Φρόσω Σπεντζάρη που πέθανε την Παρασκευή το πρωί.  Η κηδεία της τελέστηκε πάνδημα και η Εξόδιος Ακολουθία εψάλλει στον Ι.Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στο Βαρθολομιό, με πολλά στελέχη της ΝΔ από όλο το νομό παρόντα για να την τιμήσουν και να εκφράσουν την συμπαράστασή της στην οικογένειά της.

Η Φρόσω Σπεντζάρη κόρη του αείμνηστου Ηλείου βουλευτή Νικολάου και της Οθωνίας, σπούδασε στη Φαρμακευτική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Υπήρξε γενική γραμματέας του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου και αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοποιών. Διετέλεσε βουλευτής Ηλείας με τη Νέα Δημοκρατία από το 1981 μέχρι το 1985. Ήταν παντρεμένη με τον Δημήτρη Τσιαμανή με τον οποίο απέκτησαν ένα παιδί τον Κώστα, που είναι φαρμακοποιός στην Αθήνα. Επρόκειτο για μια γυναίκα δυναμική, επιστήμονας και πολιτικός που υπερασπίστηκε τα συμφέροντα της Ηλείας, καθώς πολιτεύτηκε μέχρι και το 1993.

Πολλά στελέχη της ΝΔ εξέφρασαν με μηνύματα τα συλλυπητήρια τους για την απώλεια της πρώην βουλευτού.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος