FOLLOW US: facebook twitter

Τελετή ορκωμοσίας του δημάρχου Κρεστένων Σάκη Μπαλιούκου: «Κοινή στόχευση Πάτρα-Πύργος-Τσακώνα και ξεχωριστό ΕΣΠΑ για την Αυτοδιοίκηση»

Ημερομηνία: 28-08-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Νέα, Πολιτική

Στο κατάμεστο από κόσμο προαύλιο του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας η τελετή ορκωμοσίας του επανεκλεγέντος δημάρχου Ανδρίτσαινας- Κρεστένων Σάκη Μπαλιούκου και του νέου δημοτικού συμβουλίου όπως και των προέδρων και τοπικών συμβουλίων. Φανερά συγκινημένος ο Σάκης Μπαλιούκος ο οποίος σημειωτέον εκλέγεται για 6η συνεχή φορά και είναι μάλιστα μοναδικός δήμαρχος της Ηλείας που έθεσε υποψηφιότητα και επανεξελέγη πανηγυρικά, στην ομιλία του αφού ευχαρίστησε όλους τους δημότες του δήμου του για την ψήφο εμπιστοσύνης στο πρόσωπό του, τόνισε ότι δεν θα διαψεύσει τις προσδοκίες του και θα συνεχίσει προσηλωμένος στους στόχους του για την πρόοδο και την ανάπτυξη του  τόπου του αλλά και όλης της Ηλείας. Επίσης ευχαρίστησε όλους τους επίσημους προσκεκλημένους που βρέθηκαν κοντά του στην τελετή ορκωμοσίας του.

Μετά τον αγιασμό από τον ιερέα του Ι. Ναού Αγίου Γεωργίου Κρεστένων π. Χρήστο Κουσκουρή , πρώτος ορκίστηκε ο δήμαρχος και ακολούθως οι σύμβουλοι του δημοτικού συμβουλίου και οι πρόεδροι και μέλη των κοινοτικών συμβουλίων, ενώ ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Ν.Γκότσης έδωσε πολιτικό όρκο.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 25 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται

Ο κ. Μπαλιούκος στην ομιλία του,  τόνισε ότι οι δημότες επέλεξαν τον συνδυασμό του για να αναλάβει ξανά το τιμόνι του δήμου, ωστόσο στην προσπάθεια αυτή που θα είναι κοινή, δεν περισσεύει κανείς και όλοι μαζί ενωμένοι θα συνεχίσουν να αγωνίζονται για να αντιμετωπίσουν τα αυξημένα προβλήματα του δήμου Κρεστένων. «Δεσμευόμαστε για την συνέχιση των ενεργειών δημιουργίας ενός δήμου αντάξιου της μακροχρόνιας ιστορίας του αλλά και των φυσικών και συγκριτικών πλεονεκτημάτων του τόπου μας. Στην παρούσα οικονομική συγκυρία με σκληρή δουλειά, προγραμματισμό και επιμονή, θα επιδιώξουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους που θέσαμε προεκλογικά και όσα σχεδιάσουμε με τελικό αποδέκτη τον δημότη μας».  Παράλληλα αναφέρθηκε στα έργα που έχουν εγκριθεί από την Ε.Ε και που θα αποτελέσουν πρώτη προτεραιότητα για τον δήμο στην νέα του θητεία όπως και στην καταπολέμηση της ανεργίας στην περιοχή.

Ο δήμαρχος έκανε ειδικότερη αναφορά στο δρόμο της Πατρών – Πύργου και στην συνέχιση του όχι ως τον Βούναργο αλλά ως την Τσακώνα όπως ήταν και ο αρχικός σχεδιασμός συντασσόμενος με το Πανηλειακό μέτωπο που θα αγωνιστεί για την υλοποίηση του έργου, στο εργοστάσιο απορριμμάτων της Τριανταφυλλιάς που έχει δρομολογηθεί και πρέπει και αυτό να ολοκληρωθεί, όπως και στο ΕΣΠΑ επισημαίνοντας ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση θέλει το δικό της ΕΣΠΑ και θα το πάρει.

Καταλήγοντας ο κ. Μπαλιούκος αφού ευχήθηκε καλή και γόνιμη θητεία σε όλους τους συναδέλφους του , υπογράμμισε ότι ο χώρος της Αυτοδιοίκησης συμμετέχει στην εθνική  προσπάθεια για την ανόρθωση της χώρας και απαιτεί να συμμετέχει στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη του τόπου.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, πλήθος, ουρανός, δέντρο, σύννεφο, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Στην τελετή ορκωμοσίας παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Μ. Κατρίνης, οι νέοι δήμαρχοι Ολυμπίας Γ. Γεωργιόπουλος, Ήλιδας Γ. Λυμπέρης, Ζαχάρως Κ. Αλεξανδρόπουλος , ο δήμαρχος Πηνειού και υπ. Βουλευτής Α. Καστρινός, ο πρώην νομάρχης Χ. Καφύρας,  περιφερειακοί σύμβουλοι νυν και τέως και πλήθος εκπροσώπων φορέων της περιοχής.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάθεται και πίνακας

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, πλήθος και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, πλήθος, ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος