FOLLOW US: facebook twitter

ΤΕΕ: Συνδρομή του τεχνικού κόσμου σε έκτακτες περιπτώσεις και φυσικές καταστροφές

Ημερομηνία: 09-11-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για σύνταξη καταλόγου μελών του από την Ν. Ηλείας του ΤΕΕ

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, εκ του ρόλου του έχει πάντα ως θεμέλιο της επιστημονικής εργασίας των Μηχανικών Μελών του την προστασία της ανθρώπινης ζωής. Είναι πάγια στάση κοινωνικής ευθύνης η ανταπόκριση και η συνδρομή του Τεχνικού Κόσμου σε έκτακτες καταστάσεις και φυσικές καταστροφές που αντιμετωπίζει η Χώρα μας, πάντα στο κάλεσμα της Πολιτείας και των πολιτών.

Για το σκοπό αυτό, δημιουργεί Κατάλογο Μελών του, όλων των ειδικοτήτων και σε όλη την Ελληνική Επικράτεια, που θα ανταποκρίνονται και θα συνδράμουν την Πολιτεία για τον Έλεγχο Επικίνδυνων Κατασκευών και Συνδρομή σε φυσικές καταστροφές.

Στο πλαίσιο αυτό κινείται και το ΤΕΕ Ν. Ηλείας που δημιουργεί άμεσα Κατάλογο μελών τους γι αυτό σκοπό και καλεί όλα τα ενδιαφερόμενα Μέλη του ΤΕΕ, Διπλωματούχοι Μηχανικοί όλων των Ειδικοτήτων, να υποβάλουν Αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύνταξη του παραπάνω Καταλόγου, συμπληρώνοντας τα στοιχεία που ζητούνται σε ένα συγκεκριμένο ΕΝΤΥΠΟ

Διευκρινίζεται ότι:

– η εκδήλωση ενδιαφέροντος για τον Έλεγχο Επικίνδυνων Κατασκευών αφορά στις Ειδικότητες του Πολιτικού Μηχανικού και του Αρχιτέκτονα Μηχανικού

– η εκδήλωση ενδιαφέροντος για Συνδρομή σε Φυσικές Καταστροφές αφορά όλες τις ειδικότητες Μηχανικών.

Η 1η έκδοση του Καταλόγου θα συγκροτηθεί με τους ενδιαφερόμενους που θα υποβάλλουν Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος μέχρι την Τρίτη 10/11/2020.

Ο Κατάλογος θα επικαιροποιείται σε τακτά χρονικά διαστήματα με τις Αιτήσεις Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος που θα υποβάλλονται.

Για την υποβολή αίτησης συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες στον παρακάτω συνδεσμο:

https://web.tee.gr/…/syntaxi-katalogoy-antapokrisis..


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος