FOLLOW US: facebook twitter

“Ταξιδεύοντας τον ανθό της ψυχής μου”: Έκθεση Ζωγραφικής της Κωνσταντίνας Φαρμάκη στον Πολυχώρο Πολιτισμού του Δήμου Ήλιδας

Ημερομηνία: 21-12-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Μία ακόμα μεγάλη αναδρομική έκθεση ζωγραφικής ανοίγει τις πύλες της το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018, στον Πολυχώρο Πολιτισμού Δήμου Ήλιδας.

Πρόκειται για την έκθεση της ζωγράφου Κωνσταντίνας Φαρμάκη που φέρει τον τίτλο: “Ταξιδεύοντας τον ανθό της ψυχής μου” και πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Ομίλου για την Unesco Τεχνών Λόγου και Επιστημών Ελλάδος.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν το ερχόμενο Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 18:00 το απόγευμα, ενώ η διάρκειά της θα είναι έως τις 6 Ιανουαρίου 2019.

Την έκθεση που φιλοξενείται από τον Δήμο Ήλιδας και θα είναι ελεύθερη για το κοινό, θα τιμήσει με την παρουσία του ο πολυβραβευμένος ποιητής ΗλίαςΠαπακωνσταντίνου.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΣ ΦΑΡΜΑΚΗ:

Η αυτοδίδακτη ζωγράφος Κωνσταντίνα Φαρμάκη είναι πτυχιούχος ιστορικός και κριτικός τέχνης του Τμήματος Ιστορίας και Θεωρίας της Τέχνης της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών τα Αθήνας.

Γεννήθηκε στον Καρδαμά Αμαλιάδας το 1956 και μεγάλωσε στο Αιγάλεω Αττικής. Τα Χριστούγεννα του 2016 παρουσίασε την πρώτη ατομική της έκθεση με τίτλο “Με το μπλε τ’ ουρανού και της θάλασσας” στο Παλάτι του Οττενστάιν στην Κάτω Αυστρία.

Σήμερα “Ταξιδεύοντας τον ανθό της ψυχής της” στην Ελλάδα μας φέρνει σ’ επαφή με τα έργα της, αρχής γεννωμένης από την γενέτειρά της Αμαλιάδα, παρουσιάζοντας την τέταρτη ατομική της έκθεση στην πινακοθήκη του νέου Πολυχώρου Πολιτισμού.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος