FOLLOW US: facebook twitter

Taste Olymp Awards & Mediterranean Taste Awards 2021: Τέσσερα νέα βραβεία για την Ποτοποιία Μυλωνά και δύο για «Το Λιοστάσι μου»

Ημερομηνία: 15-07-2021 | Συντάκτης:
Σαρώνουν σε διακρίσεις οι Ηλειακές επιχειρήσεις-Βραβεία στα Taste Olymp Awards 2021 και στο Mediterranean TasteAwards 2021

Την παράδοση των βραβείων σε ελληνικούς και διεθνείς διαγωνισμούς με τα οποία εμπλουτίζουν τη συλλογή τους κερδίζοντας συνεχώς μεγάλες διακρίσεις για την ποιότητα των προϊόντων τους, συνεχίζουν οι Ηλειακές επιχειρήσεις που τα τελευταία τρία τουλάχιστον χρόνια έχουν αρχίσει να μπαίνουν δυναμικά στο «παιχνίδι» που τους οδηγεί στο βάθρο των νικητών. Το 2021 αποδείχθηκε μια πολύ καλή χρονιά από άποψή επιτυχιών αν και η πανδημία ήταν σε εξέλιξη, ωστόσο τα βραβεία συνέχισαν να έρχονται.

Δύο Ηλειακές επιχειρήσεις που ξεχώρισαν στον  διεθνή διαγωνισμό ανώτερης ποιότητας  τροφίμων και ποτών Taste Olymp Awards και  στον διεθνή διαγωνισμό  Mediterranean TasteAwards® 2021 βραβεύτηκαν για τα προϊόντα τους, ήταν η ΠΟΤΟΠΟΙΪΑ ΜΥΛΩΝΑ με έδρα τον Πύργο και οι Ελαιώνες της οικογένειας Θανόπουλου  « Το Λιοστάσι μου» με έδρα την Κορυφή Ηλείας Τα  Βραβεία αυτά,  είναι ένα αξιόπιστο δείγμα ανωτερότητας, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στην εγχώρια αγορά όσο και στις αγορές εξωτερικού για την αύξηση των εξαγωγών

Τέσσερα νέα βραβεία για την Ποτοποιία Μυλωνά

Τέσσερα κορυφαία βραβεία κατέκτησε στο φετινό διαγωνισμό ποιότητας Olymp Awards 2021, ο οποίος διεξήχθη στην Αθήνα τον Ιούνιο του 2021, η  ΠΟΤΟΠΟΙΪΑ ΜΥΛΩΝΑ με τα εξαίρετα αλκοολούχα ποτά της γνωστή στο πανελλήνιο.

Ένα ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟ  βραβείο, τη μέγιστη διάκριση που μπορεί να δοθεί σε ένα διαγωνισμό, για το Ηδύποτο Τριαντάφυλλο Μυλωνά, ένα ΧΡΥΣΟ  για το Ηδύποτο Μπανάνα, ένα ΧΡΥΣΟ για το Hδύποτο Amaretto και τέλος ένα ΑΣΗΜΕΝΙΟ  βραβείο για το Ηδύποτο Διάφορο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ποτοποιία Μυλωνά έχει αποσπάσει τα τελευταία χρόνια περισσότερα από τριάντα βραβεία για την ποιότητα των προϊόντων της σε εθνικούς και διεθνής διαγωνισμούς!!!

Να σημειώσουμε ακόμα ότι το 2021 ήταν γενικά μια χρονιά διακρίσεων και  ικανοποίησης για την Ποτοποιία Μυλωνά,  που  επίσης βραβεύτηκε στον 2ο διαγωνισμό  Mediterranean TasteAwards® 2021 και στον 1ο διαγωνισμό AFFA 2021 by Expotrof για τα προϊόντα της από εξειδικευμένους γευσιγνώστες, ειδικούς κριτές και διακεκριμένους chefs.

Παντελής Μυλωνάς: Επόμενο μεγάλο βήμα μας οι εξαγωγές

Ο Παντελής Μυλωνάς μιλώντας στην Πρωινή για τα νέα βραβεία αλλά και τις συνεχόμενες βραβεύσεις  της ΠΟΤΟΠΟΙΪΑΣ ΜΥΛΩΝΑ  την τελευταία τριετία , ανέφερε:

“ Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που συνεχίζονται τα βραβεία και οι διακρίσεις των αλκοολούχων ποτών της Ποτοποιίας μας , καθώς τα τρία τελευταία χρόνια όπου αποφασίσαμε να μπούμε το κομμάτι της συμμετοχής μας σε διαγωνισμούς και εκθέσεις , τα προϊόντα μας έχουν πάρει σχεδόν 40 βραβεία. Αυτό βεβαίως δεν είναι καθόλου τυχαίο, οφείλεται στην άριστη  ποιότητα των ποτών μας, στην συνεχή τους βελτίωση, στην πολύ δουλειά, η συνέπια απέναντι στον πελάτη  και φυσικά στην καινοτομία που είναι απαραίτητη για να είσαι ανταγωνιστική στη σύγχρονη εποχή. Μάλιστα την περίοδο 2020-2021 βραβευτήκαμε και από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ως μια από τις τρεις καλύτερες επιχειρήσεις σε καινοτομία.

Είμαστε η τέταρτη γενιά, εγώ και ο συνονόματος εξάδελφός μου Παντελής Μυλωνάς, που συνεχίζουμε την ιστορία της Ποτοποιίας Μυλωνά  που αριθμεί μια πορεία σχεδόν 120 χρόνων! Ο επόμενος στόχος μας είναι τα προϊόντα μας να ταξιδέψουν στις αγορές του εξωτερικού, αφού λόγω του ιδιαίτερου καθεστώτος που διέπει τα αλκοολούχα ποτά , μεχρι αυτή τη στιγμή κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό. Πριν από τον covid είχαμε δημιουργήσει ωστόσο όλες τις προϋποθέσεις για να ξεκινήσουν εξαγωγές, μας πρόλαβε η πανδημία, αλλά  έχουμε την πεποίθηση ότι και εντός  του 2021 θα  το επιτύχουμε, είμαστε νομικά και φορολογικά έτοιμοι για το επόμενο μεγάλο βήμα της Ποτοποιίας Μυλωνά .

Δύο ακόμα βραβεία για «Το Λιοστάσι μου» της οικογένειας Θανόπουλου

Δύο ακόμα διεθνείς διακρίσεις,  έρχονται να προστεθούν στα βραβεία που αρχίζουν  να συλλέγουν οι Ελαιώνες της οικογένειας Θανόπουλου στην Κορυφή με την επωνυμία «Το Λιοστάσι μου», λίγες μόνο μέρες μετά  το Ασημένιο στο LONDON International Olive Oil Competition 2021 και το Χάλκινο στον Διεθνή Διαγωνισμό Ελαιολάδου Καναδά «CIOOC 2021. Έτσι με την νέα «φουρνιά»,  «Το Λιοστάσι μου», πήρε ένα ακόμα ΑΣΗΜΕΝΙΟ βραβείο στα Olymp Awards 2021 και ένα BRONZE στα Mediterranean TasteAwards® 2021 που αφορά τα μεσογειακά προϊόντα , για το εκλεκτό έξτρα παρθένο ελαιόλαδό του πρώιμης συγκομιδής και παραγωγής με ψυχρή έκθλιψη που παράγεται από την ποικιλία της κορωνέικης ελιάς.

Μπορεί να είναι εικόνα τον Takis Thanopoulos και εξωτερικοί χώροι

Ο κ. Τάκης Θανόπουλος μιλώντας στην Πρωινή για τις νέες αυτές διακρίσεις της επιχείρησής τους τόνισε ότι «Νοιώθω πολύ μεγάλη ικανοποίηση, που για μια ακόμα φορά βραβευτήκαμε σε διεθνείς διαγωνισμούς ανώτερης ποιότητας  που λαμβάνουν μέρος υψηλής γαστρονομικής αξίας προϊόντα, ποτά και τρόφιμα και αξιολογούνται από καταξιωμένους σεφ και επαγγελματίες της γεύσης και τα οποία μάλιστα συμμετέχουν με την διαδικασία της τυφλής γευσιγνωσίας. Η πορεία μας είναι ανοδική και αυτό μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε και να βάζουμε τον πήχη ακόμα ψηλότερα, γιατί ο πρωτογενής τομέας στην Ηλεία έχει μεγάλες δυνατότητες εξέλιξης αλλά και πολλές δυσκολίες. Προσδοκούμε σε ακόμα καλύτερες μέρες…»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος