FOLLOW US: facebook twitter

Τάραξε τα νερά στο ΚΙΝΑΛ ο Κώστας Σκανδαλίδης

Ημερομηνία: 31-07-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

«Ας έρθει η όποια πρόταση Τσίπρα και τη βλέπουμε» δήλωσε στο «Έθνος της Κυριακής» ο πρώην υπουργός

Με θετικό τρόπο αντιμετωπίζουν στελέχη του ΚΙΝΑΛ την προοπτική διαλόγου µε άλλα κόµµατα, υπό την προϋπόθεση, όπως τονίζουν, να σέβονται την αυτόνομη πορεία του Κινήματος. Η σχετική συζήτηση επανήλθε στο προσκήνιο µετά τη συνέντευξη που παραχώρησε στο «Εθνος της Κυριακής» ο Κώστας Σκανδαλίδης και στην οποία χρησιµοποίησε τη φράση «ας έρθει η όποια πρόταση Τσίπρα και τη βλέπουµε».

Συγκεκριµένα, ο τοµεάρχης Οικονοµικών του Κινήµατος Αλλαγής, µιλώντας  για την πιθανότητα να υπάρξει κρούση από τον Αλέξη Τσίπρα στη Φώφη Γεννηµατά για διάλογο -µέσω ίσως µιας επιστολής το φθινόπωρο-, έσπευσε να ξεκαθαρίσει το πολιτικό πλαίσιο, λέγοντας: «Εχουµε πάρει µια σταθερή θέση και στάση. ∆εν διαπραγµατευόµαστε την αυτόνοµη πορεία και την αυτοδύναµη στρατηγική της παράταξης µε κανέναν και για τίποτα. Αντιπολιτευόµαστε ως ο κεντρικός προοδευτικός πόλος του πολιτικού συστήµατος και τη συντήρηση και τον λαϊκισµό. Ταυτόχρονα συνομιλούμε µε όλες τις δυνάμεις του δημοκρατικού τόξου µε την προϋπόθεση του αλληλοσεβασμού και της συγκεκριμένης ατζέντας. Ας έρθει η όποια πρόταση και τη βλέπουμε».

Στην ίδια συνέντευξη ο κ. Σκανδαλίδης επαναλαμβάνει ότι το ΚΙΝΑΛ δεν θα γίνει συμπλήρωμα ή παρακολούθημα κανενός και ότι η προοδευτική δημοκρατική παράταξη δεν μπορεί να γίνει τσόντα στη δημόσια ζωή.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος