FOLLOW US: facebook twitter

Τάκης Αντωνακόπουλος: “Ευκαιρία για πανεπιστήμιο στην Ηλεία”

Ημερομηνία: 22-02-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Είναι προφανές ,ότι η συναινετική διαδικασία για μετατροπή του Α-ΤΕΙ Πατρών σε ΑΕΙ ,μέσω ενσωμάτωσης στο ΑΕΙ Πάτρας,δεν επιτυγχάνεται αφού διαφωνεί η Συνέλευση Καθηγητών του ΤΕΙ και όλα τα θεσμοθετημένα όργανα του Πανεπιστημίου Πατρών.

Η λύση είναι πλέον ένα Δεύτερο Πανεπιστήμιο στην Δυτική Ελλάδα. Το Ολυμπιακό Πανεπιστήμιο με Καταστατική αλλά και Διοικητική –Εκπαιδευτική έδρα την Ηλεία ,είναι πρόκληση για τους φορείς του τόπου μας.

Ας ξεκινήσουμε…….ΟΧΙ με τον πεσιμισμό της γραφειοκρατικής σοβαροφάνειας αλλά με αισιοδοξία των Προοδευτικών –Αναπτυξιακών Δυνάμεων, χωρίς κομματικό πρόσημο.

Υποψήφιοι με την παράταξη “ΑΝΑΣΑ” οι Ιωάννης Σπηλιοτόπουλος και Πηνελόπη Ζουμπάκη

Άλλους δυο υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του παρουσίασε σήμερα ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος. Πρόκειται για τον Ιωάννη Σπηλιοτόπουλο του Γρηγορίου και την Πηνελόπη Ζουμπάκη του Κωνσταντίνου.

Οι δηλώσεις των υποψηφίων:

Σπηλιοτόπουλος Ιωάννης του Γρηγορίου

Έμπορος αυτοκινήτων

“Όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε την αρνητική πορεία του τόπου μας. Ο Τάκης Αντωνακόπουλος ,έχει την δυνατότητα ,πλαισιωμένος από ικανούς συνεργάτες να δώσει την ΑΝΑΣΑ που χρειάζεται η τοπική κοινωνία. Απευθύνομαι στους συμπολίτες και τους καλώ να ξεπεράσουν τα ψευτοδιλήμματα ,να προσπεράσουν τις σειρήνες και να επιλέξουν με καθαρή σκέψη και κρίση την επόμενη Δημοτική Αρχή”.

 

Ζουμπάκη Πηνελόπη του Κωνσταντίνου

Πτυχιούχος Δημόσιας Διοίκησης Παντείου Πανεπιστημίου

“Ως νέος πολίτης ,είμαι αισιόδοξη ότι ο τόπος μας θα βρει τον ρόλο που του ταιριάζει στην σημερινή παγκοσμιοποιημένη οικονομία στα πλαίσια του Ενιαίου Ευρωπαϊκού Χώρου.

Έχοντας αυτοπεποίθηση ,γνώση αλλά και σχέδιο, με επικεφαλής τον  ικανό υποψήφιο Δήμαρχο, Αντωνακόπουλο Παναγιώτη, είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε επιτέλους σελίδα στα τοπικά πράγματα. Καλώ όλους τους νέους και τις νέες να δώσουν τον αγώνα για ένα καλύτερο Δήμο, και να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία ,να κρίνουν πρόσωπα και προγράμματα. Στην Δημοκρατία η πρόοδος συντελείται με συμμετοχή ,με πρόταση, με κοινωνική προσφορά. Είμαστε δε αποτελεσματικότεροι όταν διαθέτουμε εμπειρία, γνώση ,ενθουσιασμό!!!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος