FOLLOW US: facebook twitter

Τάκης Αντωνακόπουλος: «Θα δώσουμε μάχη για την υγεία των δημοτών»

Ημερομηνία: 20-09-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Υγεία

Για τη εύρυθμη και ομαλή λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Πύργου «Ανδρέας Παπανδρέου» και τα όσα διαδραματίζονται εκεί τελευταία, αναφέρθηκε σε δήλωση του σήμερα ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος.

«Το τελευταίο καιρό έχει προκληθεί αναστάτωση στους εργαζομένους. Ιατρικό, παραϊατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Πύργου βιώνει αθρόες μετακινήσεις, αλλαγές διευθύνσεων, αντικαταστάσεις.  Εκτιμούμε πως μια διοίκηση που έχει ολοκληρώσει το βίο της και ενόψει των νέων διοικήσεων στα Νοσοκομεία – που θα φέρει η αλλαγή της πολιτικής κατάστασης – δημιουργεί προβλήματα, που έχουν άμεσες επιπτώσεις στην παροχής ιατρικών υπηρεσιών.»

Συνεχίζοντας ο κ.Αντωνακόπουλος τόνισε : «Θα θέλαμε να επιστήσουμε τη προσοχή στους διοικούντες , ότι δεν είναι ο κατάλληλος καιρός για τέτοιες σαρωτικές αθρόες και επικίνδυνες μεταβολές.  Διαταράσσεται η  ορθή λειτουργία του Νοσοκομείου και τα προβλήματα μεταβιβάζονται στους δημότες.»

Την ερχόμενη Δευτέρα ορίστηκε δημοτικό συμβούλιο στο Δήμο Πύργου, με αποκλειστικό θέμα το Νοσοκομείο.  «Δεν είμαστε αδιάφοροι, με ότι αφορά τη ζωή μας. Δεν έχει κανένας παραπάνω ευθύνη, από την δημοτική αρχή, που έχει τη νωπή εντολή των δημοτών, για να προασπίσει όλα τα κοινωνικά αγαθά και πρωτίστως την υγεία και τη παιδεία.» συμπλήρωσε ο Δήμαρχος Πύργου.

«Θα δώσουμε μάχη για την υγειά  και το νοσοκομείο μας να γίνει καλύτερο και δεν θα  επιτρέψουμε ενέργειες που θίγουν την ομαλή του λειτουργία»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος