FOLLOW US: facebook twitter

Τάκης Αντωνακόπουλος: Συμπαράσταση στον αγρότη-θύμα αδίστακτων εξαγωγέων

Ημερομηνία: 14-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Τον κ. Γιάννη  Ευθυμιόπουλο, καλλιεργητή κηπευτικών ,στον Καρδαμά επισκέφθηκε ο επικεφαλής της παράταξης «ΑΝΑΣΑ»,Καρδιολόγος Αντωνακόπουλος Παναγιώτης.Ως γνωστό ο συγκεκριμένος παραγωγός έπεσε θύμα βίαιης συμπεριφοράς εξαγωγέα καρπουζιών,όταν πρόσφατα ζήτησε να του καταβληθούν οι οφειλές 20.000ευρώ,λόγω πώλησης των προιόντων του από το καλοκαίρι.Ο κ.  Αντωνακόπουλος εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή του στον κ.  Ευθυμιόπουλο, θεωρώντας ότι στο πρόσωπό του αντανακλάται το τεράστιο πρόβλημα αθροισμένων καθυστερούμενων οφειλών συγκεκριμένου εξαγωγέα σε παραγωγούς κηπευτικών- πορτοκαλιών και άλλων προιόντων.

Δεσμεύτηκε ότι θα συμμετέχει ο ίδιος ενεργά στον αγώνα διεκδίκησης των οφειλόμενων  χρημάτων εκ μέρους των παραγωγών.

Να θυμίσουμε ότι στο Δήμο Πύργου είναι αρκετοί οι παραγωγοί – θύματα αυτής της πρωτάκουστης προκλητικής συμπεριφοράς από εξαγωγείς. Αποκορύφωμα δε ήταν η βίαιη συμπεριφορά τραυματισμός του αγρότη- θύματος από «μπράβο» της επιχείρησης.

Ο Γιάννης Ευθυμιόπουλος ευχαρίστησε τον κ.  Αντωνακόπουλο και   του εξέφρασε την στήριξή του στον αγώνα για  την Δημοτική Αρχή Πύργου.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Γιάννης Ευθυμιόπουλος έχει διατελέσει Πρόεδρος Κοινότητας Καρδαμά επί χρόνια ,Πρόεδρος Συνεταιρισμού Καρδαμά και Αντιπρόεδρος Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Αμαλιάδας.

Τάκης Αντωνακόπουλος

Yποψήφιος δήμαρχος Πύργου δημοτική παράταξη ΑΝΑΣΑ


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος