FOLLOW US: facebook twitter

Τάκης Αντωνακόπουλος: «Όμορφα σημεία στο κέντρο και στις γειτονιές της πόλης μας»

Ημερομηνία: 29-05-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Από την Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Πύργου  άρχισαν οι εργασίες κλαδέματος καθαρισμού  και συντήρησης στην περιοχή του 5ο Δημοτικού και του 9ο Νηπιαγωγείου Πύργου. Πρόκειται για μια περιοχή που για χρόνια είχε αφεθεί χωρίς καμία συντήρηση. Στόχος με αυτές τις παρεμβάσεις είναι να υπάρξει περισσότερο πράσινο και κυρίως να είναι καθαροί και περιποιημένοι οι κοινόχρηστοι χώροι στον Πύργο. Εκτός του καθαρισμού και της συντήρησης του πρασίνου στην περιοχή θα γίνει δεντροφύτευση,  θα  εγκατασταθούν παγκάκια και θα γίνει ένας χώρος αναψυχής, με απώτερο σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος, σε δήλωσή του, τόνισε ότι στόχος της Δημοτικής Αρχής με αυτές τις παρεμβάσεις, είναι να δημιουργηθούν όμορφα σημεία στο κέντρο και στις γειτονιές της πόλης μας.

«Κύριο μέλημά μας είναι να φροντίζουμε τόσο για τον καθαρισμό των κοινόχρηστων χώρων πρασίνου όσο και για την καλαισθησία τους. Ο Δήμος Πύργου καλύπτει μια πολύ μεγάλη έκταση και οι ανάγκες φροντίδας του πρασίνου είναι ιδιαίτερα αυξημένες. Προσπαθούμε να παρεμβαίνουμε καθημερινά σε όσα περισσότερα σημεία της πόλης μπορούμε, με δεδομένο και το μειωμένο έμψυχο δυναμικό που διαθέτει η Υπηρεσία Πρασίνου».

Αξίζει να σημειωθεί πως η Υπηρεσία Ανακύκλωσης και Πρασίνου λειτουργεί με γραμμή άμεσης εξυπηρέτησης δημοτών στο τηλέφωνο 2621362636 και στο email anakyklosiprasino@gmail.com


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος