FOLLOW US: facebook twitter

Ταΐστρες και ποτίστρες τοποθετούνται για τα αδέσποτα σε δεκάδες σημεία στον Πύργο και στις Κοινότητες

Ημερομηνία: 04-09-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Σε δεκάδες σημεία του Πύργου αλλά και πολλά άλλα στις κοινότητες του Δήμου, θα τοποθετηθούν ταΐστρες και ποτίστρες για την παροχή νερού και τροφής στα αδέσποτα ζώα συντροφιάς.

Πρόκειται για δεκάδες κοινόχρηστα σημεία εντός των ορίων του Δήμου, που αποφασίστηκαν κατόπιν εισήγησης της πενταμελούς επιτροπής παρακολούθησης του προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων  αλλά και προτάσεων από τα Συμβούλια των Κοινοτήτων Βαρβάσαινας-Βυτινεϊκων-Κατακόλου-Λασταιϊκων-Λαντζοϊου-Μυρτιάς Πύργου-Παλαιοβαρβάσαινας-Σκαφιδιάς & Ωλένης οι οποίες εξέφρασαν την επιθυμία για τοποθέτηση ταϊστρών και ποτιστρών σε κοινόχρηστους χώρους αυτών.

Στον Πύργο, θα τοποθετηθούν σε τριάντα δυο κοινόχρηστα σημεία μεταξύ αυτών, στο παλιό Νοσοκομείο, στον κόμβο της Καταραχίου, στο πάρκινγκ της Νομαρχίας, στην Αγία Βαρβάρα, στον Αγ. Σπυρίδωνα, την Ρήγα Φεραίου, την Ιφίτου, την Αλφειού, τον Κούβελο, την πλατεία Κύπρου, στη Μαρμαρένια Βρύση, στα παραλιακά από Μούτελη προς Κατάκολο, στο Δάσος Σπιάντζας κτλ.

Όσον αφορά τις Κοινότητες Βαρβάσαινας, Βυτινείκων, Λασταιίκων, Ωλένης, Μυρτιάς, Λαντζοίου, Παλαιοβαρβασαινας, Σκαφιδιάς, Κατακόλου (κατά μήκος του παραλιακού δρόμου), παραλία Επιταλίου, Αλφειούσα θα τοποθετηθούν σε διάφορα κοινόχρηστα σημεία που έχουν προταθεί.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος