FOLLOW US: facebook twitter

Ταφόπλακα στα πρωταθλήματα!

Ημερομηνία: 03-02-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Ν. Χαρδαλιάς: «Τα γυμναστήρια θα ανοίξουν τελευταία»

Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» του Νίκου Χατζηνικολάου και μίλησε για τον κορωνοϊό και τα μέτρα της Κυβέρνησης. Ο κ. Χαρδαλιάς δεν είχε ευχάριστα νέα για τον αθλητισμό σε κλειστά γήπεδα, καθώς, όπως, τόνισε τα γυμναστήρια θα ανοίξουν τελευταία!

Ο Υφυπουργός ανέφερε χαρακτηριστικά: «Γυμναστήρια και εστίαση είναι τα τελευταία που θα ανοίξουν. Στα γυμναστήρια το πρόβλημα είναι ότι δεν γίνεται χρήση μάσκας, αφού αλλιώς δεν μπορείς να αθληθείς και μιλάμε πάντα για έναν κλειστό χώρο. Η αίσθησή μου είναι ότι πρώτα θα ανοίξει η εστίαση στους εξωτερικούς χώρους και μετά τα γυμναστήρια. Έχει να κάνει με τους εμβολιασμούς και με την εξέλιξη της πανδημίας γενικά».

Αν αυτό ισχύσει, τότε δεν πρόκειται να συνεχιστεί κανένα άλλο πρωτάθλημα σε κλειστό γήπεδο, μπάσκετ, βόλεϊ κτλ., πέρα από αυτά της Basket League και της Volley League! H Κυβέρνηση λοιπόν δείχνει να αδιαφορεί για τον αθλητισμό σε ημιεπαγγελματικές ή εθνικές κατηγορίες, όπου οι περισσότεροι αθλητές ζουν από τον άθληση καθώς είναι το επάγγελμά τους! Συν τοις άλλοις, η Πολιτεία  δεν λαμβάνει υπόψη της το γεγονός ότι χιλιάδες παιδιά και έφηβοι σε όλη την Ελλάδα, δεν μπορούν να αθληθούν και σχεδόν όλη μέρα είναι μπροστά σε μια οθόνη, είτε τηλεόρασης είτε ηλεκτρονικού υπολογιστή και παιχνιδιού.

Μετά από αυτή τη νέα δυσάρεστη δήλωση Χαρδαλιά, με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται το συλλαλητήριο της Παρασκευής από αθλητές και προπονητές, έξω από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Αθλητές και προπονητές αναμένεται να αντιδράσουν δυναμικά, νιώθοντας αδικημένοι από την αντιμετώπιση της Κυβέρνησης στο θέμα της προτεραιότητας στο άνοιγμα των δραστηριοτήτων.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος