FOLLOW US: facebook twitter

«Τα Χριστούγεννα ψωνίζουμε από τις τοπικές επιχειρήσεις και στηρίζουμε την τοπική αγορά»

Ημερομηνία: 06-12-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Slide, Κοινωνία, Νέα

Κάλεσμα του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου προς τους καταναλωτές με αφορμή το εορταστικό ωράριο που ξεκινά στις 12 Δεκέμβρη


Γράφει η Ελένη Παπαδοπούλου


Κάλεσμα προς τους καταναλωτές να στηρίξουν τις ημέρες των Χριστουγέννων την γιορτινή αγορά του Πύργου κάνοντας τα ψώνια τους από τις τοπικές επιχειρήσεις στηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο την τοπική οικονομία σε αυτήν την δύσκολη περίοδο που διανύουμε, απευθύνει ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου Ηλίας Ξανθούλη, με αφορμή το εορταστικό ωράριο που τίθεται σε ισχύ από τις 12 Δεκεμβρίου 2021.

Η τοπική αγορά είναι πανέτοιμη για να υποδεχθεί το αγοραστικό κοινό τα φετινά Χριστούγεννα, τα καταστήματα του Πύργου έχουν εφοδιαστεί με όλα τα απαραίτητα είδη, οι βιτρίνες είναι στολισμένες η μια καλύτερη από την άλλη και βεβαίως το «κλειδί» της επιβίωσης των τοπικών επιχειρήσεων κρατούν οι καταναλωτές! Έτσι ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου μεταφέροντας την αγωνία των επιχειρηματιών της πόλης που περιμένουν διακαώς την εορταστική περίοδο να «αιμοδοτήσει» λίγο την τοπική αγορά που τα τελευταία δύο χρόνια έχει υποφέρει αφάνταστα από την πανδημία, τα απανωτά λοκ ντάουν και την οικονομική δυσπραγία, καλεί τους καταναλωτές να ψωνίσουν στις γιορτές από τις τοπικές επιχειρήσεις. Γιατί μόνο στηρίζοντας ο ένας τον άλλο θα καταφέρουμε να βγούμε από αυτό το τέλμα και να επιβιώσουμε όλοι, αφού «ζωντανή» αγορά, σημαίνει και ζωντανή πόλη!

Το κάλεσμά του και το μήνυμα που στέλνει ο κ. Ξανθούλης, είναι ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί καθώς αποτυπώνει την απόγνωση αλλά και την ελπίδα ταυτόχρονα των καταστηματαρχών τούτη την γιορτινή περίοδο να καταφέρουν να διατηρήσουν ζωντανές τις επιχειρήσεις τους, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Ο Εμπορικός Σύλλογος Πύργου καλεί τους καταναλωτές τα φετινά Χριστούγεννα, τα ψώνια που θα πραγματοποιήσουν να τα κάνουν από τοπικές επιχειρήσεις .

Να ζητήσουν από φίλους και συγγενείς να υποστηρίξουν τοπικές επιχειρήσεις που το έχουν περισσότερο ανάγκη από κάθε άλλη φορά.

Βοηθάμε την τοπική οικονομία, σταματάμε την οικονομική αιμορραγία του τόπου μας , βοηθάμε τις τοπικές επιχειρήσεις που αγωνίζονται να είναι εδώ και του χρόνου , βοηθάμε τον φίλο , συγγενή , γείτονα να έχει δουλειά και του χρόνου. Καλές γιορτές, καλά Χριστούγεννα σε όλους».

Το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων Πύργου

Το εορταστικό ωράριο που ανακοίνωσε χθες ο Εμπορικός Σύλλογος Πύργου, ξεκινά την προσεχή Κυριακή 12 Δεκέμβρη, όπου η Κυριακάτικη αγορά θα είναι ανοιχτή με συνεχές ωράριο από τις 11 το πρωί ως τις 6 το απόγευμα και ολοκληρώνεται το Σάββατο 8 Ιανουαρίου ενώ στη συνέχεια η αγορά του Πύργου επιστρέφει στους πρότερους ρυθμούς της.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος