FOLLOW US: facebook twitter

Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι

Ημερομηνία: 26-07-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

Όλα τα παιδιά θα έχουν δωρεάν πρόσβαση σε παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς, μέσω της χορήγησης voucher (κουπονιού) στις οικογένειες τους για το σχολικό έτος 2019-2020. Το εξασφάλισε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, το πανηγυρίζει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Θα ήταν δείγμα πολιτικού πολιτισμού αν πέρα από την ικανοποίηση που εξέφρασε  ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέδιδε και «τα του Καίσαρος τω Καίσαρι». Αντίθετα, όμως επιχείρησε να το παρουσιάσει ως υλοποίηση της προεκλογικής δέσμευσης της Νέας Δημοκρατίας.

«Η ΝΔ ως αντιπολίτευση αφού γελοιοποιήθηκε υποσχόμενη 180 ευρώ σε κάθε παιδί το μήνα για είσοδο σε βρεφονηπιακό, όταν το κράτος πλήρωνε ήδη 210 ευρώ κατά μέσο όρο, υποσχέθηκε στη συνέχεια προεκλογικά ότι όλα τα παιδιά θα έχουν είσοδο σε βρεφονηπιακούς, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι αυτό το είχε εξασφαλίσει ο ΣΥΡΙΖΑ» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η πρώην Αναπληρώτρια Υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεανώ Φωτίου,

Προς αποκατάσταση της αλήθειας, λοιπόν, υπενθυμίζουμε: 2019 – 155.000 παιδιά εντάσσονται στους παιδικούς σταθμούς χάρη στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. 2014 – 79.000 παιδιά εντάχθηκαν με κυβέρνηση Ν.Δ.».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος